12 / 05 / 2024

İdealist GYO şirket ana sözleşmesinde değişiklik yapacak!

İdealist GYO şirket ana sözleşmesinde değişiklik yapacak!

İdealist GYO 2012 yılı içinde Mercek Bağımsız Denetim tarafından hazırlanacak finansal tabloları genel kurula sunacak ve şirket ana sözleşmesinde bir takım maddelerde tadilat yapacak



İdealist GYO 2012 yılı içinde Mercek Bağımsız Denetim tarafından hazırlanacak finansal tabloları genel kurula sunacak ve şirket ana sözleşmesindebir takım maddelerde tadilat yapacak. Yapılan açıklama şöyle:

Şirketimiz Yönetim Kurulu 15.02.2012 tarihinde şirket merkezinde toplanarak aşağıda belirtilen hususu karar altına almışlardır.

1. Mercek Bağımsız Denetim Ve Yeminli Mali Müşavirlik A.Ş. ile Şirletimiz arasında SPK standartlarında hazırlanacak olan 01.01.2012 - 31.12.2012 dönemine ait finansal tablolar ile ilgili Genel Bağımsız Denetim Sözleşmesinin imzalanmasına ve sözleşmenin Genel Kurul Toplantısında onaya sunulmasına,

2.   Gündemde başka madde olmadığından dolayı toplantıya son verilmiştir.
 
Esas sözleşmede madde tadili

Öte yandan İdealist GYO Sermaye Piyasası Kurulu nun Kurumsal Yönetim İlkelerinin Belirlenmesine ve Uygulanmasına İlişkin Tebliğ kapsamında,esas sözleşmemizin 14,18,26,31,38 maddelerinin tadil edilmesine karar verdi. yapılan açıklama şu şekide:

Şirketimiz Yönetim Kurulu 15.02.2012 tarihinde şirket merkezinde toplanarak aşağıda belirtilen hususu karar altına almışlardır.

1. Sermaye Piyasası Kurulu'nun Kurumsal Yönetim İlkelerinin Belirlenmesine ve Uygulanmasına İlişkin Tebliğ kapsamında , Esas Sözleşmemizin  "
" Yönetim Kurulu Ve Görev Süresi " başlıklı 14.Maddesi,
" Yönetim Kurulu Üyelerinin Ücretleri" başlıklı 18.Maddesi,
" Genel Kurul Toplantıları " başlıklı 26.Maddesi,
" İlanlar " başlıklı 31.Maddesi,
" Kanuni Hükümler " başlıklı 38.Maddelerinin,
ekte yer alan tadil tasarısına göre yazılı şekilde değiştirilmesine,

2.  Söz konusu Esas Sözleşme tadilleri  ile ilgili uygun görüş talebiyle  Sermaye Piyasası Kurulu ile Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'na başvuru yapılmasına, oybirliği ile karar verilmiştir.

3.  Gündemde başka madde olmadığından dolayı toplantıya son verilmiştir.
 

Hüseyin Belibağlı/emlakkulisi.com


Geri Dön