09 / 05 / 2024

İFM’de nihayet mutlu son! İstanbul Finans Merkezi’nin bankalar etabı 17 Nisan’da hizmete açılıyor!

İFM’de nihayet mutlu son! İstanbul Finans Merkezi’nin bankalar etabı 17 Nisan’da hizmete açılıyor!

Uzun bir süredir ekonomi ve iş dünyası tarafından heyecanla beklenen İstanbul Finans Merkezi (İFM) projesinde nihayet son aşamaya gelindi. İFM projesinin bankalar etabı 17 Nisan Pazartesi günü Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açılacak.



BANKALAR ETABI AÇILIYOR

İFM’de nihayet mutlu son! İstanbul Finans Merkezi’nin bankalar etabı 17 Nisan’da hizmete açılıyor!

Proje Türkiye Varlık Fonu sahipliğinde ve Çevre Şehircilik ve İklim Bakanlığı koordinasyonunda yürütülüyor. Projenin tamamlanmasıyla ülke ekonomisine büyük bir katma değer sağlayacağı belirtilirken, ilk etapta bankalar bölümünün açılacağı ifade edildi. Buna göre ilk etapta Vakıfbank, Ziraat Bankası ve Halk Bankası’nın ilgili birimleri Ataşehir’deki yeni binalarında faaliyete geçecek.

OFİS VE AVM’YE YOĞUN TALEP

İFM’de finans kuruluşlarının yanı sıra son teknoloji ile donatılan 21 ofis binası da yer alıyor. Açıklamada, henüz açılış öncesi ofis binalarının ve AVM’nin kapasitesinin çok üzerinde talep topladığı ifade edilerek ofis binalarının özelliklerine yer verildi. A sınıfı binalarda tüm yönetim sistemlerini tek bir çatı altında toplayan İFM projesinin, dünya standartlarının üzerinde ve akıllı şehir modeli ile tasarlandığı belirtilerek, tüm ofislerin açılabilir pencereler ve UV filtreli havalandırma sistemleri ile donatıldığı bilgisi verildi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön