28 / 04 / 2024

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, düğün salonu, lokanta, büro ve depo satıyor!

 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, düğün salonu, lokanta, büro ve depo satıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit ilçesinin Tepecik ve Kemalpaşa mahalleleri ile Başiskele ilçesi Kullar mahallesindeki düğün salonu, lokanta, kafeterya, büro ve depoları satışa çıkardı. Satış, 30 Mayıs 2012 Çarşamba günü yapılacak



Verilen ilan şöyle;


Aşağıda nitelikleri belirtilen taşınmazların, karşısında belirtilen tarih ve saatte Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Encümen toplantı salonunda Encümen huzurunda 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. ve 46. maddelerine göre Açık Teklif Usulü ile satış ihalesi yapılacaktır. İsteklilerde aranacak belgeler:

A)GERÇEK KİŞİLERDEN : Geçici teminat belgesi (Mevduat ve katılım Bankalarından alınacak teminat mektupları süresiz olacaktır), adres beyanı, Nüfus kayıt ömeği. Noter tasdikli imza beyannamesi, ihale şartname bedeline ait makbuz (K.B.B. Emlak ve İst. Dai. Bşk. 'dan Birleştirilecek Satılacak Taşınmazlar ile Tek Tek Satılacak Taşınmazlardan 1,2, ve 9. sırada yer alan taşınmazların satışı için 1.000,00 TL, 'ye, diğer taşınmazlar için 100,00 TL'ye satın alınacak), Kocaeli Büyükşehir Belediyesinden "Borcu yoktur" belgesi, vekâleten katılması halinde Noter tasdikli Vekâletname, ortak katılım olması halinde Noter onaylı Ortak Girişim Beyannamesi.

B)TÜZEL KİŞİLERDEN : Tüzel kişiliğin Noter tasdikli imza sirküleri. Ticaret Sicil Gazetesi, adres beyanı, mevzuatı gereği kayıtlı olduğuna dair Ticaret ve/veya Sanayi Odası veya ilgili Meslek Odası belgesi, geçici teminat belgesi (Mevduat ve katılım Bankalarından alınacak teminat mektupları süresiz olacaktır), ihale şartname bedeline ait makbuz (KJBJB. Emlak ve tst. Dai. Bşk. 'dan Birleştirilecek Satılacak Taşınmazlar ve Tek Tek Satılacak Taşınmazlardan 1,

2, ve 9. sırada yer alan taşınmazların satışı için 1.000,00 TL. 'ye, diğer taşınmazlar için 100,00 TL 'ye satın alınacak), Kocaeli Büyükşehir Belediyesinden "Borcu yoktur" belgesi, vekâleten katılım halinde Noter tasdikli Vekâletname ile vekilin Noter tasdikli imza beyannamesi, ortak katılım olması halinde Noter onaylı Ortak Girişim Beyannamesi.

-İstekliler, şartnamede ve yukarıda istenen bütün bilgi ve belgelerin asıllannı veya Noter tasdikli suretlerini eksiksiz olarak hazırlayıp, dosyalarını en geç ihale gününden 1 (bir) gün mne.mnl !2vWa karlar. K.B.B. Yeni Hizmet Binası A Blok Zemin Katta bulunan Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı Encümen Şube Müdürlüğüne verebilecekleri gibi iadeli taahhütlü olarak da gönderebilirler (Posta ile gönderilen tekliflerin de yine aynı saate kadar Encümen Şube Müdürlüğüne ulaşması şarttır.)

-İdare, ihaleyi yapıp yapmamakta serbest olup, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 17. Maddesi gereğince ilan olunur.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi


İlan için tıklayın!



Geri Dön