02 / 05 / 2024

İhtiyaç sahibi öğrencilere destek: 'Askıda Kırtasiye' kampanyası!

İhtiyaç sahibi öğrencilere destek: 'Askıda Kırtasiye' kampanyası!

Erzincanlı Gençler, ihtiyaç sahibi öğrencilere destek olmak amacıyla duygusal bir adım atıyor. Gönüllü Gençler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri, "Askıda Kırtasiye" adını verdikleri kampanyayla öğrencilerin kırtasiye masraflarını hafifletmeyi amaçlıyor. 



Erzincan'da Gönüllü Gençler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri, ihtiyaç sahibi öğrencilere yardım eli uzatmak ve kırtasiye masraflarını hafifletmek amacıyla dokunaklı bir kampanya başlattı. 'Askıda Kırtasiye' adını taşıyan bu kampanya, esnafların ve vatandaşların büyük ilgi ve destek gösterdiği bir yardımlaşma örneği olarak öne çıkıyor.

Günümüzde kırtasiye ürünlerinin artan fiyatları, birçok aileyi ve öğrenciyi ekonomik zorluklarla karşı karşıya bırakıyor. Bu durumu fark eden Erzincanlı gençler, yerel esnafların da desteğiyle 'Askıda Kırtasiye' kampanyasını başlattı. Dernek üyeleri, hayırseverlerin katkılarıyla toplanan kırtasiye malzemelerini ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırmak için el birliğiyle çalışıyor.

 İhtiyaç sahibi öğrencilere destek: Askıda Kırtasiye kampanyası!

Dernek Başkanı Faruk Kocatürk, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, devletin belirlediği ihtiyaç sahibi öğrencilere yardımlarını ulaştıracaklarını vurgulayarak, "Bu sene eğitim öğretimin yaklaşmasıyla birlikte 'İyiliğe Var Mısın?' kampanyası başlatarak yerel esnaflarımızın destekleriyle askıda kırtasiye kampanyası başlattık" dedi. Dernek, kampanya kapsamında günlük esnafları ziyaret ederek biriken kırtasiye ürünlerini Valilik ve Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle belirlenen ihtiyaçlı öğrencilere ulaştırmaya başladı.

Kampanya, sadece hayırseverlerin katkılarıyla değil, aynı zamanda yerel esnafların da desteğiyle yürütülüyor. Kampanyaya destek veren kırtasiye işletmecisi Ferhat Yıldırım, müşterilerin kampanya kutusuna gönülden destek olduğunu belirterek, yardımlaşmanın ve dayanışmanın güzel bir örneğini sergilediklerini ifade etti.

 İhtiyaç sahibi öğrencilere destek: Askıda Kırtasiye kampanyası!

Kampanyaya rastladığında hemen destek olmak isteyen vatandaşlardan biri olan Kerim Oktay da, "Herkesi yardım yapmaya davet ediyorum" sözleriyle kampanyanın önemine dikkat çekti.

'Askıda Kırtasiye' kampanyası, Erzincanlı gençlerin özverili çabası, yerel esnafların duyarlılığı ve vatandaşların yardımseverliği sayesinde ihtiyaç sahibi öğrencilerin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Bu anlamlı kampanya, toplumun dayanışma ruhunu yansıtarak geleceğe umutla bakmanın bir örneği olarak ön plana çıkıyor.

10 yılda 100 bin TL'yi değerlendirenlerin kazananı hangisi oldu? Altın mı, dolar mı, ev mi? 
İş Bankası'ndan müjde!
SON DAKİKA DEPREMLER! 25 Ağustos deprem mi oldu? Az önce deprem mi oldu? En son nerede deprem oldu?
Altın piyasası dalgalanıyor: 25 Ağustos 2023 gram altın, çeyrek altın ve tam altın ne kadar, kaç TL? Son dakika!
Döviz kurları patladı! Dolar bugün ne kadar? 25 Ağustos 2023 dolar, euro ve sterlin kaç TL? İşte son durum!    

Geri Dön