03 / 05 / 2024

İş Bankası'ndan müjde!

İş Bankası'ndan müjde!

Türkiye'nin önde gelen bankaları arasında yer alan İş Bankası'ndan müjde gibi müjde... Hemen buraya bakın... Sakın kaçırmayın...



İşCep, İş Bankası müşterilerine özel olarak sunulan avantajlı hisse senedi komisyon ayrıcalığı ile yatırımcılara çekici bir fırsat sunuyor. İş Bankası'na ait olanlar, İşCep üzerinden yatırım hesabı açarak hisse senedi işlemlerinde yüzde 0,05 komisyon oranından yararlanma şansı buluyorlar.

İşCep'in "Müşteri Olmak İstiyorum" özelliği sayesinde İş Bankası müşterisi olmak oldukça hızlı ve dijital bir süreç haline geliyor. Bu ayrıcalığa ek olarak, yatırımcılar daha birçok avantajı da elde edebiliyorlar. İşCep Mobil Borsa menüsünde yer alan "Analiz" sekmesinin altında bulunan "İş Yatırım Önerileri" özelliği sayesinde, profesyonel İş Yatırım analistlerinin temel analiz verilerine dayalı öneri ve 12 aylık hedef fiyat tahminlerine ulaşabilirler. Bu sayede yatırımcılar, AL-SAT-TUT tavsiyelerini değerlendirerek yatırımlarını daha iyi yönlendirebilirler.

 İş Bankası ndan müjde!

Kampanyanın detayları ise şu şekildedir:

01-31 Ağustos 2023 tarihleri arasında "Müşteri Olmak İstiyorum" özelliğiyle İşCep'ten İş Bankalı olan ve yatırım hesabı açan bireysel ve esnaf/gerçek kişi tacir müşteriler kampanyadan yararlanabilirler.
İstisna, İşCep'ten İş Bankası müşterisi olanların 04-30 Eylül 2023 tarihleri arasında gerçekleştireceği işlemler için geçerli olacaktır.
Kampanya sonrası dönem olan 01 Ekim 2023 ve sonrasındaki işlemler için komisyon oranı, Banka'nın komisyon tarifesine göre güncellenecektir.
Kampanyadan yararlanabilmek için, belirtilen tarihlerde müşteri olmak ve yatırım hesabı açmak yeterli olacaktır.
İnternet Şubesi ve İşCep üzerinden gerçekleştirilecek işlemler kampanyaya dahil edilmektedir.
Kampanya için ayrı bir katılım şartı bulunmamaktadır.
Kampanya diğer kampanyalarla birleştirilemez.
İş Bankası, kampanya koşullarını değiştirme ve kampanyayı durdurma haklarını saklı tutar.
Bu avantajlı kampanya ile İş Bankası müşterileri, yatırımlarını daha avantajlı bir şekilde gerçekleştirme fırsatı buluyorlar. Kampanya süresince ve sonrasında da yatırımcıların İşCep üzerinden sunulan dijital olanakları kullanarak yatırım kararlarını daha bilinçli bir şekilde almaları amaçlanıyor.

SON DAKİKA DEPREMLER! 25 Ağustos deprem mi oldu? Az önce deprem mi oldu? En son nerede deprem oldu?
Altın piyasası dalgalanıyor: 25 Ağustos 2023 gram altın, çeyrek altın ve tam altın ne kadar, kaç TL? Son dakika!
Döviz kurları patladı! Dolar bugün ne kadar? 25 Ağustos 2023 dolar, euro ve sterlin kaç TL? İşte son durum!    

Geri Dön