13 / 05 / 2024

İhtiyacı olan herkese 5 bin liraya kadar nakit! Sayılı günler kaldı fırsatı kaçırmayın

İhtiyacı olan herkese 5 bin liraya kadar nakit! Sayılı günler kaldı fırsatı kaçırmayın

Taksitli nakit avans kampanyası çerçevesinde  bireysel kredi kartı başvurusunda bulunanlar Denizbank'tan 5 bin liraya kadar 6 ay vadeli yüzde sıfır faizli nakit avans kullanabiliyor. 31 Ocak'ta sona erecek kampanyadan yararlanmak için sayılı günler kaldı.



Acil nakit ihtiyacı olan herkes kampanyadan yararlanabiliyor. Kampanyadan yararlanmak için DenizBank.com, MobilDeniz, İnternet Bankacılığı, Denizkartım, ATM ve SMS ilk bireysel kredi kartı başvurusunda bulunmak gerekiyor.

1.01.2023 - 31.01.2023 tarihleri arasında geçerli olan kampanyadan yararlanmak için DenizBank.com, MobilDeniz, İnternet Bankacılığı, Denizkartım, ATM ve SMS aracılığıyla ilk bireysel kredi kartı başvurusunda bulunmak gerekiyor. Bir kişi kampanyadan sadece 1 kez yararlanabiliyor.

Kampanyadan yararlanabilmek için, başvurunun yapıldığı tarihte, mevcutta açık statülü DenizBank Bireysel Kredi Kartlarından herhangi birine sahip olunmaması gerekiyor. Kampanyadan yararlanabilmek için kampanya döneminde mevcut kartını kapatıp, yeni kart çıkaranlar kampanyadan yararlanamıyor.

Kampanya çerçevesinde sıfır faizli, 6 ay vadeli, taksitli nakit 5 bin TL Taksitli Nakit Avans hakkı, Bireysel Kredi Kartı'nın banka tarafıandan onaylanmasının  ardından 2 iş günü sonrasında tanımlanır ve kredi kartının kullanılabilir, kart limitinin yeterli olması durumunda, tanım tarihi ile 15.02.2023 tarihleri arasında kullanılabilir.

Kampanya kurallarına göre banka tarafından onaylanan kart limitine göre, 250 TL ile 5.000 TL arasında Taksitli Nakit Avans kullanımı yapılabilecek. Hangi tutarda olursa olsun taksitli nakit avans kullanım vadesi 6 ay olarak belirleniyor. Kampanyadan yararlanacak müşteriler Taksitli Nakit Avans hakkını DenizBank'ın tüm kanallarından "Taksitli Nakit Avans" menüsüne giriş yaparak, kendilerine tanınan limit oranında kullanabilecek. Taksitli Nakit Avans’a ait taksitler, kredi kartı hesap özetinde yer alacak. Ayrıca Taksitli Nakit Avans kullanımı için kredi kartının fiziken teslim alınması gerekiyor. Ek Kartlar, Business Kartlar, Net Kart ve Banka Kartı başvuruları kampanyaya dahil değil.


Geri Dön