04 / 05 / 2024

İhtiyaçlarınıza uygun güç ve performans Volkswagen T-Roc'ta! 

İhtiyaçlarınıza uygun güç ve performans Volkswagen T-Roc'ta! 

Keskin hatları, dinamik duruşu ve renk seçenekleriyle Volkswagen T-Roc, Doğuş Finans’tan %4,44 peşinatlı kredili avantajlı faiz oranıyla kredi imkanı sizleri bekliyor. İşte 08 Haziran 2023 fiyat listesi



Sürüş Deneyimi: T-Roc, rahat bir sürüş deneyimi sunmayı hedefler. Yol tutuşu ve sürüş dinamikleri iyi dengelenmiştir. Kompakt boyutları, şehir içi kullanıma uygunluğunu artırırken, geniş iç mekan da konforlu yolculuklar sağlar.

 İhtiyaçlarınıza uygun güç ve performans Volkswagen T-Roc ta! 

Güvenlik açısından da T-Roc, çeşitli güvenlik özellikleriyle donatılmıştır. Aktif ve pasif güvenlik sistemleri, sürüş güvenliğinizi artırmaya yardımcı olur.

Volkswagen T-Roc, çekici tasarımı, geniş iç mekanı, çeşitli motor ve donanım seçenekleriyle dikkat çeken bir kompakt crossover SUV modelidir. Ancak, tercihleriniz ve ihtiyaçlarınız doğrultusunda karar vermek önemlidir. Test sürüşü yaparak ve Volkswagen'ın resmi web sitesi veya yetkili satıcılarından daha fazla bilgi alarak kararınızı yapıcı bir şekilde şekillendirebilirsiniz.

VOLKSWAGEN T-ROC 08 HAZİRAN 2023 FİYAT LİSTESİ

Life, Style, R-Line   1.5 TSI   ₺1,186,400.00

AYRINTILI BİLGİ İÇİN: www.vw.com.tr

EDİTÖR NOTU:  Bu haber 08 Haziran 2023 tarihinde saat 00:19'da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 23.53 Türk Lirası, euro 25.19 Türk Lirası, altının gramı ise 1491 Türk Lirası değerinde.

Bir araba hiç bu kadar sessiz olmadı! İşte Nissan Qashqai e-POWER'ın Haziran fiyatı

Gösterişi sevenler bu haber tam size göre! Jeep Compass'ın fiyatı güncellendi! İşte yeni fiyatı

Yüksek çözünürlüklü dokunmatik ekrana sahip Hyundai Elantra sizi bekliyor! Uygun kredi koşullarını kaçırmayın

Geri Dön