29 / 04 / 2024

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği yeni zamla kaç TL oldu? Hemen yeni maaşlarınıza bakın! Gören inanamadı

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği yeni zamla kaç TL oldu? Hemen yeni maaşlarınıza bakın! Gören inanamadı

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği ödemelerinin tutarları da asgari ücret ara zammıyla beraber yükseldi. Peki 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği yeni zamla kaç TL'ye yükseldi? Hemen yeni maaşlarınıza bakın! Gören inanamadı!



Pek çok vatandaşın merakla zamlı halini sık sık araştırdığı 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği ödemelerinde bir son dakika gelişmesi yaşandı. Devlet tarafından ihtiyaç sahibi olan vatandaşlara sosyal yardım ödemeleri yapılırken; emekli ve memur zammı ile asgari ücret zammı sonrasında Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından engelli ve yaşlılara yapılan destek tutarları da yükseltildi. 

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği yeni zamla kaç TL oldu? Hemen yeni maaşlarınıza bakın! Gören inanamadı 

Milyonlarca kişinin yüzünü güldüren emekli ve memur zammı ile asgari ücret zammıyla beraber; Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nca engelli ve yaşlılara verilen bazı desteklerin yanı sıra; eğitim ve sağlık alanında da ihtiyaç sahipleri için sunulan destek tutarları da artırıldı. 

Vatandaşlar son dakika 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası desteklerinin kaç lira olduğunu araştırıyor. Takvim Gazetesi'nden Çığıl Ön Yener'in haberine göre, devlet tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlara birçok farklı nakdi destek ödemesi gerçekleştiriliyor. Konuyla ilgili aktarılan son dakika  bilgilerine göre; 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası ödemelerinin ne kadar olduğu belli oldu. 

Peki merakla araştırılan 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteğine ne kadar zam geldi, kaç TL oldu? 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği zamla ne kadara ulaştı? Hemen yeni maaşlarınıza bakın! Gören inanamadı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön