29 / 04 / 2024

İki ünlü sahibi de 3 yıl arayla ölen eve alıcı bekleniyor!

İki ünlü sahibi de 3 yıl arayla ölen eve alıcı bekleniyor!

İki ünlü sahibi de üç yıl arayla ölmüştü. Şimdi o ürkütücü ev alıcı bekliyor.



Modern çağların en güzel ve en etkileyici seslerinden birinin sahibiydi... Beklenmedik bir zamanda 50 yaşına bile girmemişken bir banyo küvetinde son nefesini verdi. Haber duyulunca da adeta dünya dondu kaldı Ondan sadece üç sene sonra kendisi gibi müzik dünyasında kariyer yapmaya karar veren kızı da aynı şekilde hayata veda etti.

Hürriyet'te yer alan habere göre, bu ünlü anne ile kızının başka ortak noktaları da bulunuyordu. Bunlardan biri de aynı evde yaşamış olmalarıydı. Ve bir de ikisinin de hayatlarının son durağına bir küvette ulaşmış olması.

Bu ünlü anne ile kızın bir zamanlar yaşadığı gösterişli ev bir defa daha satışa çıkıyor.

Eski sahipleri ve onların hayattan kopuş biçimi sebebiyle son üç senedir ne zaman satışa çıksa kimsenin almak istemediği o ürkütücü ev yine yeni sahibini arıyor. 

2012'de hayata veda eden ünlü şarkıcı Whitney Houston'ın ölümünden sonra varisi olan kızına kalan,  Bobbi Kristina Brown'ın yaşadığı Georgia'daki ev 599 bin dolara yeni sahibini bekliyor.

Ev ilk olarak 2016'da satışa çıktı. Fakat geçmişi sebebiyle evin fiyatını ödeyebilecek durumda olanlar bile orayı satın almak istemedi.  

İlk satışa çıktığında konut için istenen fiyat 469 bin dolardı. Bu sene  ise önce 609 bin dolara satışa çıktı. Kimse almak istemeyince bu defa da fiyat 599 bin dolara indirildi.

Şimdi bu konunun meraklıları bu defa evin birisi tarafından alınıp alınmayacağını ve alırsa bunun kim olacağını merak ediyor.


Geri Dön