30 / 04 / 2024

İkinci el otomobilde görülmemiş konfor! PTT ile aracın hasarını sorgula, kilometresini öğren

İkinci el otomobilde görülmemiş konfor! PTT ile aracın hasarını sorgula, kilometresini öğren

İkinci el otomobil piyasası günümüze son derece önem arz ederken, PTT ise bu alanda bir başarıya imza attı. PTT A. Ş.’nin devreye soktuğu uygulamalar sayesinde ikinci el otomobil almak isteyen vatandaşlar, araçları hasar geçmişini öğrenip, km ve muayene sorgunu gerçekleştirebiliyor. İşte detaylar…



PTT HİZMETLERİ ARAÇ ALIM SÜRESİ ÖNCESİNDE HIZLI VE GÜVENİLİR SORGULAMA VERİYOR

Sorgulama yapmak için uygulamaya giren bireysel ve kurumsal müşteriler, aracın plakasını aynı zamanda şasi numarasını sisteme yazarak ulaşmak istedikleri bilgileri kolayca öğrenmiş oluyorlar. 

PttBank müşterileri, PttBank internet bankacılığı ve PttBank mobil uygulaması aracılığı ile PttBank müşterisi olmayan kişiler ise "pttavm" aynı zamanda "HGS-Online Bakiye Yükleme" platformları aracılığıyla sorgulama gerçekleştirebiliyor.

Vatandaşlar, araç km ve muayene sorgulama verilerini 9, 00 lira, araç hasar sorgulama verilerinin detaylarını ise 21, 00 lira ücret karşılığında öğrenebiliyorlar.

7 MİLYON 500 BİN ARACIN KİLOMETRE SORGUSU GERÇEKLEŞTİ

PTT A. Ş. tarafından sunulan araç km ve muayene sorgulama ve araç hasar sorgulama hizmetleri müşteriler tarafından yoğun ilgi altında. Geliştirilen uygulamaların hizmete girdiği tarihten bugüne kadar olan süreçte 7 milyon 500 bini aşkın sorgulama gerçekleşti.

 İkinci el otomobilde görülmemiş konfor! PTT ile aracın hasarını sorgula, kilometresini öğren

EDİTÖR NOTU: Bu haber 11 Ağustos 2022 tarihinde saat 15.31'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18,02 Türk Lirası, euro 18,53 Türk Lirası, altının gramı ise 1040 Türk Lirası değerinde.

Milyonlarca işsize müjde kamudan geldi! 18 yaşını tamamlamış herkes başvurabilecek! Başvuru tarihlerini kaçırmayın

Bütün arabaların fiyatları artarken Seat Leon’a 1 lira bile zam gelmedi! 11 Ağustos 2022 fiyat listesi

Milyonların gözbebeği Volkswagen Polo’ya sadece bin lira zam! İşte 11 Ağustos 2022 fiyat listesi

 

 


Geri Dön