01 / 05 / 2024

İkitelli Oasis Designer Outlet'in toplantısı 27 Ekim'de!

İkitelli Oasis Designer Outlet'in toplantısı 27 Ekim'de!

İkitelli Oasis Designer Outlet AVM'nin basın toplantısı 27 Ekim 2016 Perşembe günü saat 10.30’da gerçekleştirilecek.



Nurol Park konforlu konutları, modern ofisleri, hareketli cadde yaşamından esinlenen alışveriş alanları ve geniş peyzaj alanlarıyla keyifli bir yaşam sunuyor.


29 bin metrekarelik, tek kat üzerine kurulmuş, Türkiye’nin ilk Designer Outlet’i, “OASIS Designer Outlet’de” Nurol Park’ta. Türkiye’de ilk kez en prestijli dünya markaları en uygun fiyatlar ve çeşitlerle “OASIS Designer Outlet” çatısı altında bir araya gelecek.


İkitelli Oasis Designer Outlet AVM'nin basın toplantısı 27 Ekim 2016 Perşembe günü saat 10.30’da gerçekleştirilecek. 



Burada bulunan mağazalar ile Nurol Park ziyaretcilerine cıvıl cıvıl bir alışveriş atmosferi sunuyor olacak. 7 bin 500 metrekarelik, tüm hava şartlarına hazırlıklı/korunaklı açık hava yeme-içme alanıyla da bölgenin geniş lezzet çeşitleri de Nurol Park karma projesinde yer alacak.


Nurol Park, bölgenin değerinin yükselmesine de güçlü katkı sağlayacak. Tüm yaş gruplarına hitap eden, sürdürülebilir kaliteli bir yaşam için fiziksel aktiviteleri barındıran açık ve kapalı eğlence merkezleri bulunacaktır. Diğer AVM'lerden farklı olarak, özel olarak seçilen restaurantlar kendilerine özel tasarlanan mekanlarda dünya mutfaklarından lezzetler sunacaklar.


Alışveriş alışkanlıklarından esinlenerek aynı düzlemde konumlandırılan, yerli ve yabancı markaların yer aldığı mağazalar ziyaretçilerine erişim rahatlığı da sağlamaktadır. Nurol Park sakinleri dilerse ev ve ofisini aynı yaşam alanına taşıyabilecek, dostlarını ağırlayabilecekler, yeşillikler içinde yürüyüşler ve spor aktiviteleri gercekleştirerek sağlıklı bir hayatın keyfini yaşayacak. Kolay ve modern ulaşım imkanı E-5 ve TEM karayollarını birbirine bağlayan Basın Ekspres yolu üzerinde bulunan Nurol Park prestijli konumuyla, kolay ve modern ulaşım imkanı sunuyor. Atatürk Havalimanı ve 3. Havaalanı Projesi’nin ulaşım alternatiflerine çok yakın olan Nurol Park’ın hemen yanında bulunan iki metro durağı da, şehrin her yerine kolay ulaşımı mümkün kılıyor.


Geri Dön