15 / 05 / 2024

İkitelli Oasis Designer Outlet AVM

İkitelli Oasis Designer Outlet AVM

İkitelli Oasis Designer Outlet AVM'nin basın toplantısı 27 Ekim 2016 Perşembe günü saat 10.30’da gerçekleştirilecek.

Oasis Marina Yeni Foça hizmete açıldı!

Türkiye'nin en yeni ve modern yat limanları arasında yer alan Oasis Marina Yeni Foça hizmete açıldı. İşte detaylar...

Oasis İnvestment İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Oasis İnvestment İnşaat Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Sabancı tarafından kuruldu.

Peker GYO, İspanya'daki Urbanisation Oasis Club projesinden 1.4 milyon Euro'ya gayrimenkul aldı!

Peker GYO, İspanya Malaga Marbella'da yer alan Urbanisation Oasis Club projesinden 1 milyon 400 bin Euro'ya gayrimenkul aldı. 

Asia Young Designer Awards Türkiye’deki adaylarını bekliyor!

Mimar ve İç Mimar öğrencilerinin hayatlarını değiştirecek olan fırsatlar sunan Asia Young Designer Awards, Türkiye’nin yetenekli tasarımcılarına uluslararası bir dünyanın kapılarını açıyor...

Asia Young Designer yarışması için başvurular başladı!

Nippon Paint tarafından 13 yıldır düzenlenen Asia Young Designer Awards (AYDA) için başvuru süreci başladı. Toplam 16 ülkenin katıldığı yarışmanın 2021-2022 döneminde Türkiye de yer alıyor. 

Oasis Proje Eğitim Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oasis Proje Eğitim Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Ersel Erdin tarafından kuruldu.

Green Oasis İnşaat Zirai Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Oasis İnşaat Zirai Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 450 bin TL sermaye bedeli ile Yaser Alomar Alkhalil tarafından kuruldu.

Blue Oasis İnşaat Sanayi İthalat İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Blue Oasis İnşaat Sanayi İthalat İhracat Anonim Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hamıdreza Taghavı tarafından kuruldu. 

Oasis Geri Dönüşüm Tekstil Hırdavat Mobilya Otomotiv Yedek Parça Ve Aksesuarları San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Oasis Geri Dönüşüm Tekstil Hırdavat Mobilya Otomotiv Yedek Parça Ve Aksesuarları San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Uğurluay tarafından kuruldu. 

Designer Outlet 2019'da açılacak!

Vialand'ın yanında inşa edilecek Designer Outlet, Türkiye'de hem bir ilk olacak hemde dünyaca ünlü markaları tek çatı altında toplayacak. 

McArthurGlen Designer Outlet, Perakende Günleri’ne damga vurdu!

Gürsoy Grup, 29-30 Kasım 2017 tarihlerinde 17.’si gerçekleşen Perakende Günleri’nde, Avrupa’nın Designer Outlet alanında önde gelen markası  McArthurGlen Group ile birlikte imza attığı “McArthurGlen Designer Outlet İstanbul” projesinin prömiyerini yaptı.

Türkiye’nin ilk Designer Outlet'i Vialand'de açılacak!

Gürsoy Grup ve Mc Arthur Glen Group tarafından Türkiye’nin ilk Designer Outlet'i açılacak. 50 milyon Euro yatırımla gerçekleştirilecek proje, İstanbul’un Vialand kompleksi içerisinde konumlanacak. Proje 2019 ilkbaharında kapılarını açacak.

Oasis Designer Outlet Basın Ekspres açıldı!

Türkiye’nin ilk designer outleti Oasis, yeni çekim merkezi Basın Ekspres’te kapılarını açtı. Binden fazla kişiye istihdam yaratan Oasis Designer Outlet'te üst segment ürünler ve perakende dünyasının lokomotif markaları, indirimli fiyatlarla tüketicilerle buluşuyor.

İkitelli Oasis Designer Outlet AVM Haberi

İkitelli Oasis Designer Outlet AVM

Nurol Park konforlu konutları, modern ofisleri, hareketli cadde yaşamından esinlenen alışveriş alanları ve geniş peyzaj alanlarıyla keyifli bir yaşam sunuyor.


29 bin metrekarelik, tek kat üzerine kurulmuş, Türkiye’nin ilk Designer Outlet’i, “OASIS Designer Outlet’de” Nurol Park’ta. Türkiye’de ilk kez en prestijli dünya markaları en uygun fiyatlar ve çeşitlerle “OASIS Designer Outlet” çatısı altında bir araya gelecek.


İkitelli Oasis Designer Outlet AVM'nin basın toplantısı 27 Ekim 2016 Perşembe günü saat 10.30’da gerçekleştirilecek. 



Burada bulunan mağazalar ile Nurol Park ziyaretcilerine cıvıl cıvıl bir alışveriş atmosferi sunuyor olacak. 7 bin 500 metrekarelik, tüm hava şartlarına hazırlıklı/korunaklı açık hava yeme-içme alanıyla da bölgenin geniş lezzet çeşitleri de Nurol Park karma projesinde yer alacak.


Nurol Park, bölgenin değerinin yükselmesine de güçlü katkı sağlayacak. Tüm yaş gruplarına hitap eden,...