29 / 04 / 2024

İkitelli Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum!

İkitelli Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum!

2.6 milyar TL'lik yatırım bedeliyle inşa edilen İkitelli Şehir Hastanesi'nin temel atma çalışmaları tamamlanıyor.



 


Yılda 23 milyon kişiye hizmet verecek olan İkitelli Entegre Sağlık Kampüsü'nde çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

 

2.6 milyar TL'lik yatırım bedeliyle inşa edilen İkitelli Şehir Hastanesi'nin 2020 yılında açılması planlanıyor.  Temel atma çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğu proje Avrupa'nın en büyük hastanesi olacak.


Rönesans Sağlık Yatırım ile Japon Sojitz şirketi ortaklığıyla hayata geçirilen İkitelli Şehir Hastanesi'nde 465 yatak kapasiteli Genel Hastane, 359 yatak kapasiteli Kadın Doğum Hastanesi, 152 yatak kapasiteli Psikiyatri Hastanesi, 497 yatak kapasiteli Çocuk Hastanesi, 307 yatak kapasiteli Kalp ve Damar Hastanesi,  311 yatak kapasiteli Ortopedi ve Nöroloji Hastanesi, 367 yatak kapasiteli Onkoloji Hastanesi, 200 yatak kapasiteli Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi bulunacak.


Finansmanı Temmuz 2017 tarihinde tamamlandı


Rönesans Sağlık Yatırım ile Japon Sojitz şirketi ortaklığıyla inşa edilen İkitelli Entegre Sağlık Kampüsü'nün finansal kapanışı geçtiğimiz Temmuz ayında tamamlandı. Törende konuşan Rönesans Holding Başkanı Erman Ilıcak, hastanenin bir milyon 60 bin metrekare olacağını belirterek, yapımında 5 bini aşkın kişinin 3 yıl süreyle çalışacağını açıkladı.

 

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com

 


Geri Dön