29 / 04 / 2024

İller Bankası Ankara'daki arsasını satışa çıkardı!

İller Bankası Ankara'daki arsasını satışa çıkardı!

İller Bankası, Ankara Çankaya’daki 8.776 metrekare büyüklüğündeki arsasını hasılat paylaşımı modeliyle satışa çıkarıyor. Arsa satışından elde edilecek gelirin bir kısmı kentsel dönüşüm çalışmalarında kullanılacak...



Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın ilgili kuruluşu olan  İller Bankası Başkentin en gözde bölgesi Çankaya’da  8.776 m2 büyüklüğündeki arsasını ihale yoluyla satışa çıkaracak. Arsa satış karşılığı gelir paylaşımı usulüyle yapılacak olan  ihaleye çok sayıda firma, kurum ve kuruluşun talip olması bekleniyor.


İhale Yabancı Firmalara Da Açık


Yapılacak olan ihale yerli ve yabancı inşaat firmaları ile bunların kendi aralarında ya da finans kuruluşlarıyla yapacakları ortak girişimlere de açık  olacak.


İhalenin ilk oturumu 23 Eylül tarihinde  İller Bankası’nın Atatürk Bulvarı’nda bulunan Genel Müdürlük Binasında yapılacak. (Kapalı Zarf Teklif Alma, Pazarlık-Açık Artırma) şeklinde iki oturum halinde olacak ihaleye katılmak isteyenler Teklif Alma Şartnamesi, plan notları ve diğer ihale dokümanları İller Bankası A.Ş. Genel Müdürlüğü’nden temin edilebilir.




Geri Dön