28 / 04 / 2024

İmar ve plan sorununu çözdük diyen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na bakın vatandaş ne yanıt verdi! 

İmar ve plan sorununu çözdük diyen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na bakın vatandaş ne yanıt verdi! 

Sarıyer'in 50 yıllık imar sorununu, Ataşehir'de 25 yıllık plan sorununu çözdüklerini söyleyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na vatandaşlardan yanıt gecikmedi. İşte İBB Başkanı İmamoğlu'nun paylaşımı ve o paylaşıma gelen yanıtlar...



İstanbul Sarıyer'in 10 mahallesinde yaşayan ve yaklaşık olarak 200 bin kişiyi de yakından ilgilendiren 50 yıllık mülkiyet sorunu çözüldü. Hak sahiplerini tapularına kavuşturacak olan karar, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde oybirliği ile alındı. Ayrıca yine Meclis'te Ataşehir’in Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallelerinin de 25 senedir bekleyen imar planları oy birliğiyle onaylandı.

Resmi X hesabı https://twitter.com/ekrem_imamoglu üzerinden Sarıyer'in 50 yıllık imar sorununu, Ataşehir'de 25 yıllık plan sorununu çözdüklerini duyuran İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na vatandaşlardan da yanıt gecikmedi.

Ekrem İmamoğlu'nun paylaşımı şu şekilde:

 

Yüz binlerce vatandaşımıza SÖZ VERDİK, YAPTIK

Sarıyer'in 50 yıllık imar sorununu, Ataşehir'de 25 yıllık plan sorununu çözdük. Hem vatandaşı mağdur etmedik hem de planlı ve yaşanabilir mahalleler için adım attık.

 

 



 

 

Konut ve yaşam maliyetleri arttı, İstanbul'dan kaçış başladı! 

Benzin, mazot ve LPG'nin litre fiyatları düşecek mi? 2024'e Brent petrol damgası! 

Uzmanlar, depreme karşı güvenli bina inşa etmenin yöntemini açıkladı!


Geri Dön