01 / 05 / 2024

IMF 2022 küresel ekonomik büyüme tahminini açıkladı!

IMF 2022 küresel ekonomik büyüme tahminini açıkladı!

Uluslararası Para Fonu (IMF), 2022 yılına yönelik küresel ekonomik büyüme tahminini yüzde 4.9 seviyesinden 4.4'e düşürdü.



Raporda, arz zinciri aksamalarının devam etmesi ve yüksek enerji fiyatları ile artan enflasyonun tahmin edilenden daha uzun süre devam etmesinin beklendiği, arz-talep dengesizliklerinin azalması ve büyük ekonomilerde para politikası müdahalesinin 2022 yılında enflasyonun kademeli olarak düşmesinin beklendiği belirtildi. 

Küresel bazda risklerin aşağı yönlü olduğuna vurgu yapan raporda, Kovid-19'un yeni varyantlarının ortaya çıkmasının salgını uzatabileceği ve yeni ekonomik aksamalara neden olabileceği belirtildi.

IMF'den sert uyarı! Çalkantılı döneme hazırlıklı olun!

IMF'den kripto paralara ortak kurallar getirilsin önerisi!

IMF'den küresel kripto para düzenlemesiyle ilgili uyarı!

Altın fiyatlarında şok iddia! İkinci çöküş geliyor!

Bloomberg'den kritik analiz: Dolar kuvvetlenecek!

Bitcoin 6 ayın en düşük seviyesinde!

2022'de emlakta ne prim yapacak? Ne prim yapmayacak?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön