27 / 04 / 2024

İn Mari Marmara satışta! Yeni proje!

İn Mari Marmara satışta! Yeni proje!

Firma: İmamoğlu İnşaat

Proje: İn Mari Marmara

İmamoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen İn Mari Marmara projesinde satışlar başladı. Projede daireler 780 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...



Marmara denizinin en özel kıyılarından birinde; Beylikdüzü’nde hayata geçirilen  İn Mari Marmara  projesinde satışlar başladı. Proje  İmamoğlu İnşaat  imzasıyla inşa ediliyor.

İn Mari Marmara satışta! Yeni proje!

152 adet daireden meydana gelen İn Mari Marmara projesinde daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn ediliyor. 

İnşaat aşamasında olan proje yatay mimariyle yükseliyor. Satış süreci devam eden İn Mari Marmara'da fiyatlar 780 bin TL'den başlıyor.

İn Mari Marmara satışta! Yeni proje!

Cadde üzeri 3 kat olarak tasarlanan projede loft ve normal daireler bulunuyor. Peşin fiyatına iskonto uygulanan projede yüzde 50 peşinat verildiğinde 12 ay taksit fırsatı sunuluyor.

Şehir hayatına yakınlığıyla öne çıkan İn Mari Marmara, E5’e 3 dakika, Tem’e 5 dakika, West İstanbul Marina’ya yürüme mesafesinde konumlanıyor.

İn Mari Marmara satışta! Yeni proje!

İçerisinde cadde dükkanlarının da bulunduğu projenin sosyal donatı alanları arasında spor salonu, kapalı yüzme havuzu, her daireye özel kapalı otopark, her daire için depo ve çocuk alanları yer alıyor.

İn Mari Marmara iletişim
Yakuplu Marmara Mah. Avrasya Cad. No: 17 Beylikdüzü - İstanbul
Tel : 0212 855 44 55
Web: www.inmari.com.tr

Nuran AYDIN/Emlakkulisi.com

 


projeye sor



Geri Dön