03 / 05 / 2024

İnanlar İnşaat Terrace Tema iletişim!

İnanlar İnşaat Terrace Tema iletişim!

Firma: İnanlar İnşaat

Proje: Terrace Tema

İnanlar İnşaat Terrace Tema iletişim ve adres bilgilerini haberimizde bulabilirsiniz. Halkalı Terrace Tema projesinde konutlar 375 bin liradan başlayarak satılıyor. Terrace Tema projesi 5 ay sonra teslim ediliyor...




Kaba inşaatı tamamlanan  Terrace Tema  konut projesi  İnanlar İnşaat  tarafından hayata geçiriliyor. Terrace Tema İstanbul Küçükçekmeye ilçesine bağlı Halkalı bölgesinde inşa ediliyor. İnanlar İnşaat Terrace Tema iletişim bilgilerinden önce projeden bahsedelim.


Terrace Tema Halkalı projesi 2 konut kulesi halinde yükseliyor. 416 adet konutun yer aldığı Terrace Tema Halkalı projesinde kuleler 30 ve 40 katlı olarak inşa ediliyor. Terrace Tema Halkalı konut fiyatları 375 bin liradan başlıyor.


Terrace Tema Halkalı projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut alternatifleri sunuluyor. İnanlar İnşaat Terrace Tema iletişim için 0212 698 15 00 numaralı telefonu arayarak Terrace Tema Halkalı tanıtım ofisi ile görüşme yapabilirsiniz.


26 bin 500 metrekare yeşil alana sahip olan Terrace Tema Halkalı projesi içerisinde yüzme havuzu, spor alanları, fitness center, sauna, buhar oadsı, kapalı otopark, çocuk oyun alanları gibi imkanlar mevcut. 


Terrace Tema Halkalı'da konutların alanları 90 metrekareden başlayarak, 225 metrekareye kadar değişiklik gösteriyor. 30 dönüm alan üzerinde inşa edilen Terrace Tema Halkalı projesi 5 ay sonra sahiplerine teslim ediliyor.



Terrace Tema Halkalı nerede?

Terrace Tema Atakent adres : 241. Sokak No:7 Atakent-Küçükçekmece/İSTANBUL



İnanlar İnşaat Terrace Tema iletişim

Telefon: 0212 698 15 00

Web Adresi: www.terracetema.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön