02 / 05 / 2024

İncek Loft lansman döneminde 600 konut sattı!

İncek Loft lansman döneminde 600 konut sattı!

İncek Loft, 600. satışını kutladı İstanbul Levent Loft'tan sonra Loft markasını İneek Loft projesiyle Ankara'ya taşıyan Akfen İnşaat, projenin lansman döneminde 600. satış rakamına ulaşmasını düzenlediği özel bir yemekle kutladı.




Yemekte buluştular Yelken Restoran'da gerçekleşen yemeğe Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Selim Akın, Akfen Gayrimenkul Geliştirme Genel Müdürü Barış Barçak ile İneek Loft satış ve pazarlama ekibi katıldı. 


İddialı ve kazançlı Başken dilerin İncek Loft'a yoğun bir ilgi gösterdiğini belirten Hamdi Akın, "Ankara'nın yeni cazibe merkezi İncek'te, İncek Loft gibi oldukça iddialı ve kazançlı bir projeyi hayata geçirmekten mutluluk duyuyor, beklediğimiz talebi almanın menuniyetini yaşıyoruz. Tüm İncek Loft ekibini yürekten kutluyor, tüm Ankaralılara da projemize gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyorum" dedi. 


Barçak ise "Yaklaşık 40 günlük lansman döneminde 600 satış rakamına ulaştık, projenin yarısından fazlası satıldı. Kalan 535 daireye de ilginin yüksek olacağını ve kısa sürede satılacağını öngörüyoruz" dedi. 


İncek'in en büyük projesi "İncek Loft", İncek'in en büyük konut projesi. Yüksek Evler,  Ankara  Evleri ve Teras Evler'den oluşan İncek Loft'ta I+l'den 6,5+I'e kadar 71 metrekare ile 562 metrekare arasında farklı tip ve büyüklükte 1135 konut yer alıyor.


Milliyet Ankara


Akfen İncek Loft adres bilgileri: Gölbaşı-İncek Yolu, Ahmet Ulusoy Lisesi yanı İncek/Ankara


Akfen İncek Loft iletişim bilgileri

Telefon: 444 83 38

Web: www.incekloft.com.tr


Geri Dön