27 / 04 / 2024

İnci Palas fiyat listesi!

İnci Palas fiyat listesi!

Firma: GRD İnşaat

Proje: İnci Palas

İnci Palas fiyat listesi 149 bin TL' den başlangıç gösteriyor. Esenyurt' ta inşa edilen İnci Palas Evleri' nde konutların anahtar teslimleri hemen yapılıyor. Proje GRD İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor...




İnci Palas projesi,  GRD İnşaat  tarafından İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta inşa ediliyor. Esenyurt  İnci Palas  fiyat listesi 149 bin liradan başlangıç gösteriyor.


İnşaat alanı 1.500 metrekareyi kapsayan GRD İnşaat İnci Palas projesi 48 adet daireden meydana geliyor. Esenyurt İnci Palas Evleri'nde daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon seçeneklerinden oluşuyor.


Esenyurt İnci Palas Konutları 10 katlı olarak yükselen tek blok halinde tasarlandı. GRD İnşaat İnci Palas projesinde daire sahiplerinin yararlanması için toplantı alanları, fitness salonu, spor tesisleri ve sauna gibi imkanlar yer alıyor.


İnci Palas fiyat listesi!


İnci Palas fiyat listesi!


69 metrekare 1 oda 1 salon daireler 149 bin liradan,

85 metrekare 2 oda 1 salon daireler 169 bin liradan,

135 metrekare 3 oda 1 salon daireler 300 bin liradan alıcısına sunuluyor. 


İnci Palas fiyat listesi kapsamında yapılacak ödemeler için daire bedelinin yüzde 25'i peşinat olartak veriliyor ve kalan tutar banka kredisi ile taksitli olarak ödenebiliyor. İnci Palas Evleri' nde konutların anahtar teslimleri hemen yapılıyor. 


İnci Palas iletişim bilgileri!

Telefon: 0212 699 09 91

Web Adresi: www.incipalas.com


Nagihan AKDAŞ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön