05 / 05 / 2024

İndirim pompaya yansıdı! İşte 30 Ağustos Salı günü benzin fiyatları...

İndirim pompaya yansıdı! İşte 30 Ağustos Salı günü benzin fiyatları...

Petrol fiyatındaki hareketlilik devam ederken buna paralel olarak akaryakıt fiyatları da günden güne farklılık gösteriyor. Son olarak motorine gelen zamların ardından bu kez benzine indirim geldi.



Benzinin fiyatı bu gece yarısından itibaren 1 lira 4 kuruş aşağı indi. Peki 30 Ağustos 2022 benzin ve motorin (mazot) fiyatları ne kadar, güncel akaryakıt fiyatları kaç TL? Benzin ve motorin litre fiyatı kaç Türk lirası oldu?

Petrol fiyatları ve dolar kurundaki değişimlere bağlı olarak güncellenen akaryakıt fiyatlarındaki hareketlilik sürüyor. 18 Ağustos Perşembe günü motorine 79 kuruş zam, benzine 83 kuruş indirim yapılmıştı. İki gün sonra 20 Ağustos Cumartesi günü ise motorine 1 lira 7 kuruş zam daha geldi. Ardından 25 Ağustos Perşembe günü ise motorine 95 kuruluk bir zam daha yapıldı. Üst üste gelen fiyat artışlarının ardından akaryakıta bu kez indirim gündemde.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön