18 / 05 / 2024

İndirim pompaya yansıdı! İşte 30 Ağustos Salı günü benzin fiyatları...

İndirim pompaya yansıdı! İşte 30 Ağustos Salı günü benzin fiyatları...

Petrol fiyatındaki hareketlilik devam ederken buna paralel olarak akaryakıt fiyatları da günden güne farklılık gösteriyor. Son olarak motorine gelen zamların ardından bu kez benzine indirim geldi.



AKARYAKIT FİYATLARI NASIL HESAPLANIYOR?

Akaryakıt fiyatları, Türkiye'nin de dahil olduğu Akdeniz piyasasındaki işlenmiş ürün fiyatlarının ortalaması ile dolar kurunda yaşanan değişiklikler dikkate alınarak rafineriler tarafından hesap ediliyor. Bu hesaplanma ardından dağıtım şirketlerince uygulanan fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle firmalar ve kentlere göre küçük değişiklikler gösterebiliyor.

Bitcoin'de aylar sonra bir ilk!

7 bin 200 lira destek! Başvurular E-devlet'ten...

Emekli promosyonları 10 bin TL'yi buldu! Bu iki tarihe dikkat!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön