18 / 05 / 2024

İndirim pompaya yansıdı! İşte 30 Ağustos Salı günü benzin fiyatları...

İndirim pompaya yansıdı! İşte 30 Ağustos Salı günü benzin fiyatları...

Petrol fiyatındaki hareketlilik devam ederken buna paralel olarak akaryakıt fiyatları da günden güne farklılık gösteriyor. Son olarak motorine gelen zamların ardından bu kez benzine indirim geldi.



BENZİNE İNDİRİM GELDİ

Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzinin litresine 1 lira 4 kuruş indirim uygulandı. Yaşanan indirimin ardından, benzinin litre fiyatı 20 lira seviyelerine geriledi.  Benzinle birlikte motorin fiyatlarında da indirim beklentisi oluşmasına rağmen motorin fiyatlarında herhangi bir değişiklik yapılmadı.

MOTORİN FİYATLARI

Motorin (Mazot) gelen son zamların ardından litre fiyatı İstanbul'da 26 lira 85 kuruşa,  Ankara  ve İzmir'de ise 26 lira 9 kuruşa kadar yükseldi.

BENZİNİN LİTRESİ KAÇ LİRA?

İndirimin ardından benzinin litresi İstanbul'da 20 lira 13 kuruşa, İzmir'de 20 lira 25 kuruşa, Ankara'da ise 20 lira 26 kuruşa düştü.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön