04 / 05 / 2024

İndirimlerin ismi Anpa Gross'tan ayçiçek yağına çılgın kampanya

İndirimlerin ismi Anpa Gross'tan ayçiçek yağına çılgın kampanya

Son senelerde devamlı olarak ücreti yükselen ayçiçek yağı ücretleri Ramazan Bayramı ile beraber düşüşe geçti. Rusya ile Ukrayna arasında çıkan savaş akabinde stoklarda biten ve fahiş ücretlere satılan ayçiçek yağı geçtiğimiz sene sosyal medyada alay konusu olmuştu.



Ayçiçek yağı genellikle sağlıklı bir yağ kaynağı olarak kabul edilir. İçeriğinde doymamış yağ asitleri, antioksidanlar ve diğer besin maddeleri bulunur.

Bununla birlikte, ayçiçek yağındaki besin maddeleri, yağın işlenmesi sırasında azalabilir. Ayrıca, ayçiçek yağı, yüksek miktarda omega-6 yağ asitleri içerir, bu da bazı insanlar için sağlık sorunlarına neden olabilir.

Sağlıklı bir diyet için, doymamış yağ asitleri içeren diğer yağ kaynaklarıyla (örneğin, zeytinyağı, avokado yağı veya keten tohumu yağı) ayçiçek yağını çeşitlendirmek iyi bir fikir olabilir. Ayrıca, tükettiğiniz toplam yağ miktarına dikkat etmeniz de önemlidir.

Herhangi bir sağlık durumunuz veya beslenme ihtiyaçlarınızla ilgili endişeleriniz varsa, sağlık uzmanınızla konuşmanız önerilir.

AYÇİÇEK YAĞI İNDİRİMİ AYAĞINIZA GELDİ

Ayçiçek yağı ücretlerindeki çıkış trendi Ramazan Bayramı ile beraber bitti. Son senelerde yükselen enflasyon ile beraber ücreti yükselen ayçiçek yağı Rusya ile Ukrayna savaşı ile beraber
 cep yakmaya başladı.

Vatandaşın belini büken ayçiçek yağı ücretleri günden güne zamlanmayı sürdürürken bir indirim haberi de o marketten geldi. İndirim haberlerinin amacında olan ayçiçek yağında büyük kampanya başladı. Bu ücretten ayçiçek yağı bulan vatandaşlar 3'er 5'er ayçiçek yağı alıyor. Kampanya ayrıntıları paylaşıldı.


Geri Dön