18 / 05 / 2024

İndirimlerin ismi Anpa Gross'tan ayçiçek yağına çılgın kampanya

İndirimlerin ismi Anpa Gross'tan ayçiçek yağına çılgın kampanya

Son senelerde devamlı olarak ücreti yükselen ayçiçek yağı ücretleri Ramazan Bayramı ile beraber düşüşe geçti. Rusya ile Ukrayna arasında çıkan savaş akabinde stoklarda biten ve fahiş ücretlere satılan ayçiçek yağı geçtiğimiz sene sosyal medyada alay konusu olmuştu.



REYONLARDA AYÇİÇEK YAĞI BİTMEK ÜZERE

Küresel manada meydana gelen olaylar ile  beraber her geçen gün ücreti yükselen ayçiçek yağı 2023 senesinin nisan ayı ile beraber gerilemeye başladı. Pandemi zamanı ve Rusya ile Ukrayna arasındaki savaştan etkilenen ekonomi ile beraber uçuşa geçen ayçiçek yağı ücretleri sonunda düştü.

Anpa Gross aracılığı ile yapılan kampanya ile beraber 5 litre ayçiçek yağının ücreti 114 TL'ye kadar düştü. Litresi 23 TL'ye varan ayçiçek yağı tüketicilerin hedefinde yer aldı. Reyonlarda yer alan indirimli ayçiçek yağı ürünleri kapış kapış gidiyor.

İndirimlerin ismi Anpa Gross tan ayçiçek yağına çılgın kampanya

LİTRESİ 23 LİRAYA GERİLEDİ

Anpa Gross market zincirleri aracılığı ile yapılan ilan ile beraber ayçiçek yağı ücretlerinde dev bir gerileme yaşandı. Bayram Festivali bağlamında yer alan indirim listesindeki ayçiçek yağı indirimi üstüne stoklarda büyük oranda azalma yapıldı. Ayçiçek yağı kampanyasında yer alan markalar ve ücretler ise şu şekilde;

Yonca marka 5 litre ayçiçek yağı ücreti 114.90 TL
Orkide marka 5 litre ayçiçek yağı ücreti 124.90 TL
Biryağ marka 5 litre ayçiçek yağı ücreti 139.90 TL
Yudum marka 5 litre ayçiçek yağı ücreti 144.90 TL


Geri Dön