18 / 05 / 2024

İnegöl TOKİ Konutları Temmuz 'da teslim edilecek!

İnegöl TOKİ Konutları Temmuz 'da teslim edilecek!

Yapılan çalışmaları Belediye Başkanı Alinur Aktaş yerinde inceleyerek inşaat çalışmalarını yürüten firma yetkililerinden bilgi aldı. Başkan Alinur Aktaş, "2009 yılında TOKİ'nin ilk etabını tamamladık" dedit




İnegöl'e bağlı Karalar Köyü ile Akhisar Mahallesi arasındaki mevkide 1.  TOKİ  konutlarının yanında yaptırılan 2. etap konutlarda sona yaklaşıldı. 


Yapılan çalışmaları Belediye Başkanı Alinur Aktaş yerinde inceleyerek inşaat çalışmalarını yürüten firma yetkililerinden bilgi aldı. Başkan Alinur Aktaş, "2009 yılında TOKİ'nin ilk etabını tamamladık. Şimdi 3 tip konuttan oluşan 2. etap için heyecanlıyız. Bin 244 konutun inşaatında son aşamalardayız. Şuanda konutların yüzde 85'i tamamlandı. Çevre düzenlemesi ve altyapı ile alakalı çalışmalar yapılıyor" dedi. 


DAHA KALİTELİ... 

Bölgeye bin 244 konutun yanı sıra 32 derslikli bir lise binası ile bir Aile Hekimliği Merkezi'nin yapıldığını ifade eden Alinur Aktaş, "Okul inşaatının tamamlanıp, ocak ayı sonu itibarıyla teslim edileceği bildirildi. 2. dönem ile alakalı planlama yapılıyor. Yapılan 2. etabımız, 1. etaba göre inşaat kalitesi anlamında çok daha iyi standartlarda. Özel bir mimariyle hazırlandı" dedi. 


TESLİMAT TEMMUZDA... 

İhaleye göre konutları yapan firmanın, 2014 yılı temmuz ayında teslim etmesi gerektiğini belirten Aktaş, "Ancak biz şubat ayı sonu itibarıyla konutların geçici kabulünü yapacağız Konutların tamamlanmasıyla burada da hayat başlayacak" şeklinde konuştu. 

Aktaş, konut satın almak isteyenlerin İnegöl Belediyesi'ne değil, Halk Bankası'na müracaat etmesi gerektiğini de sözlerine ekledi. 


Olay Bursa


Geri Dön