04 / 05 / 2024

İnegöl TOKİ Konutları

İnegöl TOKİ Konutları

İnegöl Kent Konseyi Başkanı Haydar Cerrah, İnegöl Gazeteciler Derneği tarafından düzenlenen Ramazan Sohbetleri’nde çarpıcı açıklamalar yaptı. Cerrah, bölgenin dönüşümde hızlanması gerektiğini vurguladı.

İnegöl TOKİ Konutları Temmuz 'da teslim edilecek!

Yapılan çalışmaları Belediye Başkanı Alinur Aktaş yerinde inceleyerek inşaat çalışmalarını yürüten firma yetkililerinden bilgi aldı. Başkan Alinur Aktaş, "2009 yılında TOKİ'nin ilk etabını tamamladık" dedit

Konutların satış süresi uzuyor! Satılık konutların ilanda kalma süresi 67 güne yükseldi!

Son zamanlarda konut piyasasında dal kıpırdamıyor. Talebin olmadığı ama fiyatların gittikçe yükseldiği konut piyasasında konut satış ilanları artmaya devam ediyor. Satılık konutların ilanda kalma süresi 67 güne yükseldi!

Kocaeli'de Sağlıkkent Konutları sahiplerine teslim edildi! 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından pandemi döneminde zor şartlar altında çalışan sağlık çalışanları için yapılan Sağlıkkent Konutları’nın anahtar teslimi yapıldığı açıklandı.

Ferce Bağlıca konutları ne kadar? Ferce Bağlıca konut projesinde kampanya var mı?

Ankara'da Meydan Yapı tarafından hayata geçecek projede satışlar devam ediyor. Peki, Ferce Bağlıca konutları ne kadar? Ferce Bağlıca konut projesinde kampanya var mı? İşte detaylar...

Kemal Kılıçdaroğlu: Depremzedelere TOKİ konutlarını ücretsiz vereceğiz!

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, vatandaşlarıma sözüm sözdür diyerek,  depremzedelere TOKİ konutlarını ücretsiz vereceklerini söyledi.

Gürsel Öngören: Depremzedeler için yapılacak TOKİ konutları ilk 3 yıl ödemesiz ve 30 yıl vadeli olsun!

Kentsel Dönüşüm ve Hukuk Platformu Başkanı Prof. Dr. Gürsel Öngören, depremzedeler için yapılacak TOKİ konutlarının ilk 3 yıl ödemesiz ve 30 yıl vadeli olmasını önerdi. İşte Öngören'in o açıklamaları... 

Yaşlılar için yeni uygulamalar kapıda! Yaşlı uyumlu konutlar ve tüm yaşlıları kapsayan destekler için sinyal verildi! 

TBMM Yaşlıların Sorunlarını Araştırma Komisyonu, hazırladığı taslak raporda, yaşlıların ihtiyacı ile ilgili tespit ve öneriler paylaşıldı.Yaşlı uyumlu konutlar ve tüm yaşlıları kapsayan destekler için sinyal verildi! 

Çınarköy Evleri satılık konutlar fiyat listesi Ekim 2022! 

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri projesi, İstanbul Çekmeköy'de hayata geçiriliyor. Peki Çınarköy Evleri fiyat listesi belli oldu mu? İşte Çınarköy Evleri satılık konutlar fiyat listesi Ekim 2022! 

TOKİ İnegöl kura sonucu 26 Nisan 2022! TOKİ İnegöl 2+1 ve 3+1 kura sonuçları!

Dar ve gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bursa İnegöl projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar yer alıyor. İşte TOKİ İnegöl kura sonucu 26 Nisan 2022...

Kocaeli SağlıkKent Konutları'nın ihalesi yapıldı!

Kocaeli'de sağlık çalışanları için yapılan SağlıkKent Konutları için ihale yapıldı. İhalede en yüksek 200 milyon TL'lik teklif verildi. 

TOKİ'den 117 bin TL'ye satılık konutlar!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Türkiye genelinde çok sayıda kentte konut satışı yapıyor. Satışa sunulan konutların fiyatı 117 bin TL'den başlıyor. 

Kocaeli Kartepe Sağlıkkent konutları ihalesi 23 Kasım'da!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kartepe'de hayata geçirilen Sağlıkkent konutları için ihale tarihi belli oldu. Projenin ihalesi 23 Kasım'da yapılacak. 

Kocaeli Sağlıkkent Konutları için düğmeye basıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlıkkent Konutları için düğmeye bastı.

Bursa İnegöl'de 3.Etap TOKİ Konutları inşa ediliyor!

TOKİ, Bursa'nın İnegöl ilçesinde 805 konuttan oluşan 3. Etap konut projesini hayata geçiriyor.

İnegöl TOKİ Konutları Haberi

İnegöl TOKİ Konutları

İnegöl Kent Konseyi Başkanı Haydar Cerrah, önceki akşam İnegöl Gazeteciler Derneği tarafından düzenlenen Ramazan Sohbetleri programına konuk oldu. kendisine yöneltilen soruları yanıtlayan Cerrah, İnegöl’üm Ankara‘dan ve Bursa’dan gerekli desteği alamadığını söyledi.


Kent Konseyi´nin bünyesindeki birimler ve yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgi veren İnegöl Kent Konseyi Başkanı Haydar Cerrah, “İnegöl Kent Konseyi bünyesinde 14 çalışma grubumuz var. Bunların birkaçı hariç aktif gruplar… Kadınlar Meclisi, Hayvanları Koruma, Tarih ve Turizm, Bilgi Eğitim, Şiir-Edebiyat, Doğal Afet, Kentlilik ve Çevre Bilinci, STK Çalışma Grubu, Engelliler Meclisi, Çocuklar Meclisi, Gençlik Meclisi gibi çalışma gruplarımız var. Bu gruplar arasında pratik olarak çalışmaları daha mümkün olan gruplar var. Kent Konseyi´nde göreve geldiğimiz zaman kaldırım konusunun İnegöl´ün büyük bir sorunu olduğunu fark etmiştik ve Kadınlar Meclisimiz bu konuda özverili...