14 / 05 / 2024

ING bank kesenin ağzını açtı. ING Bank müşterileri acil baksın

 ING bank kesenin ağzını açtı. ING Bank müşterileri acil baksın

Bankalardaki kredi hareketliliği devam ediyor. Kesenin ağzını açan son banka ING Bank oldu. Banka tarafından 50 bin TL kredi verilecek. İşte detaylar.



BANKA TARAFINDAN HAZIRLANAN KREDİNİN DETAYLARI

‘Bu kredi için Turuncu Ekstra programına katılıp aylık harcamalarınızın 2.000 TL’sini Turuncu Ekstra Banka Kartı’nız ile yapmanız yeterli.’’ denildi.

İndirimli faizlerden yararlanabilmek için yani 0.99 faiz oranından faydalanabilmek için her iki koşulda da Turuncu Ekstra programına katılmış olmanız gerekmekte. ING Bank’tan alacağınız ihtiyaç kredinizi Kredim Güvende Hayat Sigortası ile birlikte kullanmanız gerekir. Sözleşme faiz oranınız değişmez, seçtiğiniz koşulu sağladığınızda bir sonraki ay nakit iade ile faiz oranınızı düşük hissedersiniz.

Kampanyadan ilk defa ING Bank müşterisi olanlar faydalanabilir,

Turuncu Ekstra’lı olarak ilk kredi kullanımında geçerli,

Turuncu Ekstra faiz oranınız kampanya faiz oranından eğer fazla olursa sözleşme faiz oranınız geçerli olur,

Turuncu Ekstra sözleşme kredi faiz oranı değişlmez ve %1,69’dur.

İhtiyaç Kredisi Başvurusu İçin Gerekli Belgeler:

Başvuru sırasında kimlik belgesi veya sürücü belgesi sunulmalıdır.

Duruma göre, gelir düzeyini gösteren belgeler de istenebilir.

6 Ağustos 2019'dan itibaren, Kredim Güvende Hayat Sigortası ve Turuncu Ekstra programına dahil olan müşteriler için geçerli olan İhtiyaç Kredisi türüdür.

Aylık 2.000 TL'lik harcama şartını sağlayan ING Banka Kartı veya vadesiz hesap kullanıcıları bu avantajdan yararlanabilir.

Müşterilere, anapara üzerinden hesaplanan mevcut faiz oranı ile bankanın belirlediği avantajlı faiz oranı arasındaki farkın çarpımı ile bulunan faiz tutarı ve bu farka bağlı vergi tutarı, geri ödeme planındaki vade gününde nakit olarak iade edilir.


    Geri Dön