29 / 04 / 2024

ING Bank Mart 2024 tarifesini açıkladı! Emeklilerin hesabına trink diye işte tam bu kadar yatırılacak!

ING Bank Mart 2024 tarifesini açıkladı! Emeklilerin hesabına trink diye işte tam bu kadar yatırılacak!

Emekli maaşlarına zam yapılmasından sonra bankalarda da promosyon yarışı başladı. Peki ING emeklilerin hesabına ne kadar promosyon yatıracak? İşte ING Bank Mart 2024 tarifesi...



Emekli maaşlarına zam yapılmasından sonra bankalarda da promosyon yarışı kızıştı. Emekli maaş promosyonu kampanyalarında Mart 2024 tarifeleri başlarken, bankalar da hesaplara yatıracakları tutarları arka arkaya açıkladı. 

Peki ING emeklilerin hesabına ne kadar promosyon yatıracak? İşte ING Bank Mart 2024 tarifesi...

Ülkemizde gelirleri açısından dezavantajlı vatandaş grubu haline gelen emekli vatandaşlar peş peşe gelen zamlarla geçim sıkıntısı çekiyor. Yaşanan bu süreçten çıkmak isteyen emeklilerin tek dayanakları da emekli maaş promosyonları oldu. Başka herhangi bir bir ek gelir imkanı bulamayan emekliler bankalardan emekli maaş promosyonu ödemesi alarak ihtiyaçlarının bir bölümünü karşılamak istiyor. 

YENİ KAMPANYALAR PEŞ PEŞE AÇIKLANDI!

Emekli zamlarından sonra büyük bir rekabet içine giren bankaların emekli maaş promosyonu kampanyaları genel olarak aylık şekilde yenileniyor. Her banka kendi politikasına uygun olacak biçimde o ay vereceği emekli maaş promosyonu kampanyasını ayın ilk günlerinde açıklıyor. Bu kapsamda Mart 2024 kampanyaları da bankalar tarafından arka arkaya açıklandı. Peki emekli vatandaşların tercih ettiği bankalar arasında yer alan ING Bank emeklilere ne kadar maaş promosyonu ödemesi yapacak?

ING Bank Mart 2024 tarifesini açıkladı! Emeklilerin hesabına trink diye işte tam bu kadar yatırılacak!

ING BANK EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU KAMPANYASI MART 2024!

ING Bank son dönemlerde emeklilere toplamda en yüksek maaş promosyonu ödemesi yapan bankalar arasına adını yazdırdı. Söz konusu bankanın merakla beklenen Mart 2024 kampanyaları da açıklanınca da bu sürecin devam ettiği görülüyor. Emekliler maaş promosyonları ile ilgili en yüksek ödemeleri ING Bank’tan alabilecekler. 

En düşük emekli maaşı 10 bin Türk Lirası olunca bankaların promosyonları da değişti. ING tarafından açıklanan Mart 2024 tarifesine göre ING Bank’a başvuru yapan emekliler 10 bin TL emekli maaş promosyonu ödemesi alabilecekler.


EK PROMOSYON MÜJDESİ

Ayrıca ING Bank hesaplara yatırdığı 10 bin TL dışında bir de ek promosyon fırsatı sunuyor. Söz konusu kampanya kapsamında emekli maaş müşterileri ING Bank’a verecekler her bir otomatik fatura ödeme talimatı için 1.000 Türk Lirası ek promosyon ödemesi alabiliyor. Bu ek promosyon ödemesiyle emekliler 5 bin liraya kadar ödeme alabiliyor. 

ING Bank’ın Mart 2024 tarifesine göre emeklilere 10 bin Türk Lirası maaş promosyonu ve 5 bin Türk Lirası da ek promosyon olacak şekilde toplamda 15 bin Türk Lirası tutarında ödeme alabiliyor. 

 

AVM'lerin 2023 yılı cirosu ikiye katlandı! Metrekare başına toplam ciro 89 bin 432 TL oldu!

Milli Emlak'tan  Ankara  ve Çanakkale'de KDV'den muaf arazi fırsatı!

Mart 2024 iş yeri kira artış oranı resmen belli oldu! Bu ay kiralara ne kadar zam gelecek?


Geri Dön