13 / 05 / 2024

ING bankası ve Akbank'tan promosyon açıklaması. Şimdi bakın işinize yarasın

ING bankası ve Akbank'tan promosyon açıklaması. Şimdi bakın işinize yarasın

Emekli vatandaşlar hangi bankanın ne kadar promosyon verdiğini araştırmaya devam ediyor. Promosyon yarışı temmuz ayında gelmesi muhtemel zamlardan sonra daha fazla kızışacak biz o tarihi bekleyen deriz ancak siz bir de ING ile Akbank'ın açıklamasına göz atın.



Son yıllarda çalışanlarına ardı ardına yaptığı maaş zamları ile gündeme gelen Garanti BBVA sektörde banka çalışanlarının maaşlarını belirleme konusunda öncü kurum oldu. Promosyon ödemeleri konusunda emeklilere 3 yıllık taahhüt karşılığı 7500 tl ödeyen Garanti Bankası 1000 tl kadar da bonus veriyor.

QNB Finansbank emeklileri 8000 TL promosyon ödemesi alırken Card Finans Emekli kredi kartı kullananlara 1200 TL ‘ye varan indirim fırsatlarından yararlanabiliyor.

ING Bankası tüm promosyon kampanyaları arasında 10.000 TL‘lik kampanyasıyla en öne çıkan teklifi emeklilere sunuyor. 8500 TL promosyon ve otomatik ödeme veren müşterilerine ek olarak 1500 tl ek nakit ödeme sağlıyor.

Promosyon konusunda en çok sorulan sorulardan biri yeni emekli olmuş kişilerin de bankalardan promosyon ödemesi alıp almayacağı konusu. Yeni ya da eski emekli olmuş tüm kişiler bankalara maaş taahhüttü vermeleri karşılığın promosyon ödemesi almaktadır.

 


Geri Dön