12 / 05 / 2024

ING Bank'tan müşterilerine büyük fırsatı

ING Bank'tan müşterilerine büyük fırsatı

Özel bankalar arasındaki kredi kampanyası yarışı devam ediyor. ING Bank'tan da müşterilerine yönelik önemli bir kredi kampanyası fırsatı geldi. Vatandaşların nakit ihtiyacına bir nebze de olsa fayda sağlayacak kampanyanın detayları haberimizde...



ING Bank Turuncu Ekstra Avantajlı Faiz oranı ile her ay harcama yapan müşterilerine faizsiz 5 bin TL kredi imkanı sunuyor. Banka tarafından açıklanan bu kampanya kapsamında iade edilecek nakit tutarın hesaplanmasında kullanılan Turuncu Ekstra Avantajlı faiz oranı, gösterge faiz oranıdır. 05 Kasım 2021 tarihi itibarıyla ihtiyaç kredisi kullanacak olan müşteriler için faiz oranı alacakları nakit iadeyle 5 bin TL’ye kadar yüzde sıfır olarak yansımaktadır.

ING Bank’ın sunduğu bu kampanyaya göre, indirim faizlerden faydalanmak için Turuncu Ekstra programına katılmanız ve ihtiyaç kredinizi Kredim Güvende Hayat Sigortası ile beraber kullanmanız gerekmektedir.

Sözleşme faiz oranınızın değişmeyeceği, seçtiğiniz şartı sağladıktan sonra bir sonraki ayda nakit iade ile faiz oranınız düşecektir. ING Bank, bu kampanyayı sonlandırma ve koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.

5 bin TL altında kredi kullanımında nakit iade ile faizsiz kredi kampanyasının ilk kredi kullanımında geçerli olduğu belirtilmiştir.


Geri Dön