28 / 04 / 2024

ING Türkiye konut kredi faiz oranını 0.98'e düşürdü!

ING Türkiye konut kredi faiz oranını 0.98'e düşürdü!

ING Türkiye, konut kredisinde faiz oranında indirime gitti. Banka faiz oranını yüzde 0.98’e düşürerek, sektördeki en avantajlı faiz oranını sunmaya başladı...



ING Türkiye, ev almak isteyen vatandaşlar için faiz oranlarında indirime gitti. Yeni bir konut kredisi kampanyasına başladı banka, konut kredisi tutarından bağımsız olmak üzere faiz oranlarını 12 ila 120 ay vadede yüzde 0.98’e indirdi.

ING'nin yeni konut kredisi kampanyasından hem yeni kredi talebinde olanlar, hem de mevcut konut kredisini ING Türkiye’ye taşımak isteyen müşteriler de faydalanabilecek.

"Konut almak isteyen ancak faizlerin düşmesini bekleyen tüketicileri harekete geçirmeyi hedefledik"

Gayrimenkul sektörünün ülke ekonomisinin önemli sektörlerinden biri olduğunu söyleyen ING Türkiye Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Alper Gökgöz, şu ifadeleri kullandı;

"Konut almak isteyen ancak faizlerin düşmesini bekleyen tüketiciler için hayata geçirdiğimiz bu kampanya ile hem ekonomiyi desteklemeyi hem de müşterilerimizin en uygun koşullarda ev sahibi olmasına katkıda bulunabilmeyi hedefliyoruz. ING Türkiye olarak, sunduğumuz avantajlar ve kampanyalar ile müşterilerimize ve ekonomiye katkı sağlamaya devam edeceğiz”

Özel bankalardan faiz indirim atağı!

Konut kredisinde çok ‘özel’ başlangıç!

En uygun konut kredisi faiz oranını hangi banka veriyor?

En düşük konut kredisi faiz oranı yüzde 0.98’e indi!


Geri Dön