29 / 04 / 2024

İngiliz tasarımcılar ilk yoo2 otelini İstanbul'da açtı!

İngiliz tasarımcılar ilk yoo2 otelini İstanbul'da açtı!

DÜNYACA ünlü tasarımcı Phillipe Starck ve ortağı John Hitchcox ' un sahibi olduğu ' yoo ' şirketinin kendi adını verdiği ilk butik otel İstanbul'da açıldı...





DÜNYACA ünlü tasarımcı Phillipe Starck ve ortağı John Hitchcox'un sahibi olduğu 'yoo' şirketinin kendi adını verdiği ilk butik otel İstanbul'da açıldı. Kuyumculukta Jival markasıyla pırlanta ve mücevherde adından söz ettiren Gençoğlu Gmp'un açtığı 'yoo2 Taksim Square Otel'i, yaratılan tasarım ile de dikkat çekiyor. Gençoğlu Otelcilik Yönetim Kumlu Başkanı Naim Gençoğlu 3 yıl önce turizm sektörünün önünün açık olduğunu gördüklerini ve girmeye karar verdiklerini ifade edip, "36 milyon dolarlık yatınm yaptık. Önümüzdeki 5 yılda 500 oda hedefimiz var" diye konuştu. 


Tarih ve lokasyon etkili Yoo otellerinin CEO'su Marco Nijhof ise "İstanbul'un lokasyonu ve tarihiyle inanılmaz bir şehir. Bir çok ülkeden iş adamı bu şehirde iş yapmak için para yatmyor ve bizde ilk otelimizi bu şehirde açtık" dedi. Türk Hava Yolları'mn da bir çok kişiyi bu ülkeye getirdiğini ve turizm için güçlü bir değer olduğunu söyleyen Nijhof "THY turizm elçiniz gibi" dedi. 


Star Gazetesi 


Geri Dön