21 / 05 / 2024

ING’ye emekli yakınını getir tam 1.250 TL’yi götür!

ING’ye emekli yakınını getir tam 1.250 TL’yi götür!

Emekli maaşını ING’ye taşıyan emekliler maaş tutarına göre ek koşulsuz 7.000 TL’ye varan nakit promosyon kazanıyor. İşte ING promosyon detayları..



ING’ye emekli yakınını getir tam 1.250 TL’yi götür!

ING PROMOSYON ŞARTLARI

  • ING Bankası, bankaya yönlendirilen emekli müşterilerin 3 yıl boyunca her ay düzenli bir şekilde emekli maşını ING’den alması şartıyla ve ilk maaş ödemesinin sonrasında yönlendirilen her emekli maaş müşterisi için 250 TL nakit promosyon kazanır.

  • Nakit 250 TL hediye, yönlendirilmiş olan emekli müşterinin ilk maaşının ve nakit promosyonunun hesabına yapılacak ödemesinin ardından ayın ikinci haftasında ödenecek.

  • Maaş promosyonu kampanyasından yararlanmak için katılım tarihinden sonraki 95 gün içerisinde ilk maaş ödemesi ve nakit promosyonun yatmış olması gerekiyor.

  • Bu kampanyada en fazla 5 emekli yönlendirmesi adına toplam olarak en fazla 1250 TL nakit verilmektedir. Maaş promosyonu için gönderilecek ilk 5 sms kodu kampanyada değerlendirmeye alınarak işlemlere devam edilir.

  • Maaş promosyonu kampanyasına katılım 31 Ekim 2022 tarihine kadar geçerli.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön