27 / 04 / 2024

İnha İnşaat Proje Mühendislik Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnha İnşaat Proje Mühendislik Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnha İnşaat Proje Mühendislik Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Hızır İlyas Şehirli, Yağız Şehirli tarafından 150 bin TL'lik sermaye ile 2 Haziran'da Kadıköy, Sahrayı Cedid Mahallesi'nde kuruldu.



İnha İnşaat Proje Mühendislik Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Hızır İlyas Şehirli, Yağız Şehirli tarafından 150 bin TL'lik sermaye ile 2 Haziran'da kuruldu. 


İnha İnşaat Proje Mühendislik Taahhüt Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. a. Yurt içi ve yurt dışında başta baraj, köprü, kanalizasyon, içme suyu yol sulama tesisleri enerji nakil hatları. elektrikli şebeke ve tesisler inşaa edilmesi , müteahhitlik ve taşaronluk sıfatı ile her türlü inşaalların yapılması ve yaptırılması. b. Her nevi mesken, toplu konut, sosyal tesisler, okul ve turizm tesisleri yapmak almak ve satmak. c. Yurt içi ve yurt dışında konuları ile ilgili etüd, plan ve proje yapmak her nevi teknik hizmetlerini vermek ve müşavirlik hizmetlerini yapmak. d. Yurt içinde ve yurt dışında konuları ile ilgili gerek resmi gerekse özel kuruluşların ve müesseselerin çıkarmış olduğu ihalelere katılmak. e. Konuları ile ilgili gayrimenkul nakil vasıtaları ve iş makinalan almak satmak kiralamak ve kiraya vermek. f. Konuları ile ilgili her türlü gayrimenkul iktisap etmek kiralamak kimya vermek işletmek satmak başkalarına ait gayrimenkuller üzerine şirket lehinde ipotek tesis etmek şirketin adına başkalarına ipotek tesis etmek. Şirketin adına başkalanna ipotek vermek (aracılık yapmamak kaydı ile). g. Resmi ve hususi dairelere karşı her türlü halihazır harita imar, ifraz, fiziki planlama ve mühendislik ölçme işleri yapmak, taahhüt etmek. ğ. Şehireilik planlama araştırma harita çizım mühendislik müşavirlik mümessillik temsilcilik kontrollük reklam işleri yapmak. h. Pis ve temiz su tesisatlarının proje imalat ve montajını yapmak yaptırmak. l. Isıtma soğutma ve havalandrrma tesisatlarının proje imalat ve montajını yapmak yaptırmak. k. Çelik kontrüksüyonla ilgili proje imalat ve montaj yapmak. m. Konuları ile ilgili her türlü plan ve proje işlerini yapmak ve yaptırmak. n. Konuları ile ilgili danışmanlık yapmak. o. Her türlü inşaat malzemesi, yer döşemeleri. mozaik. seramik duvar kağıdı tecrit maddeleri, ısıtma sistemlerine ait madde ve malzemeler akaryakıt su tankları, kalorifer elektrik su tesisatı madde ve malzemeleri el ve inşaat alet ve makinaları asansörler gibi ne adla olursa olsun bilumum inşaat madde ve malzemelerinin makina ve tesisi ile prefabrik inşaat elemanlarının alım-satım ve bunların imali ihracatı-ithalatı ve pazarlamasını yapmak. p. İştigal konusu ile ilgili yabancı şirket ve sermayedarlarla iş birliği yapmak isim hakkı almak vermek. r. Tasarruflarda bulunabilir amaç ve konusu ile ilgili her türlü know-how anlaşmaları yapabilir. s. Amaç ve konusu ile ilgili yukarıda anılan bilimum alım, satım, inşaat imalat, istihsal iş ve işlemleri faaliyetleri yurt içinde ve yurt dışında bu ana sözleşme hükümleri dairesinde yapmak yaptırmak amaç ve konusuna dahil makina ve malzemeleri ihraç ve ithal etmek ettirmek. 



Geri Dön