04 / 05 / 2024

Inİstanbul Gala fiyatları!

Inİstanbul Gala fiyatları!

Firma: İş GYO - NEF

Proje: Inİstanbul Gala

Inİstanbul Gala fiyatları konutların kat ve planlarına bağlı olarak değişiyor. Dumlupınar Caddesine 600 metre mesafede yükselen proje 470 milyon dolar yatırım bedeliyle inşa ediliyor.



Dairelerin alanları minimuım 48 metrekare, maksimum ise 308 metrekareden oluşan  Inİstanbul Gala  Rezidans'ta 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerine yer veriliyor. Proje 788 adet üniteden meydana geliyor.


Inİstanbul Gala fiyatları daire tiplerine göre farklılık gösteriyor. Proje konum olarak TEM'e 7 kilometre, metrobüse 1 kilometre, Yenikapı İskelesi'ne 5 kilometre, metroya 100 metre uzaklıkta bulunuyor.


Davutpaşa Inİstanbul Gala Evleri İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Nef işbirliğinde hayata geçiriliyor. Projede yüzde 1 peşin ödemelerde 30 ay vade farksız taksit avantajı sağlanıyor.


Inİstanbul Gala Topkapı Konutları E-5 ile Esenler Otogarı’nı bağlayan Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre yakınlıkta, Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında, Eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde yer alıyor.


İş GYO Inİstanbul Gala'da yüzme havuzu, kapalı otopark, kreş, oyun alanları, güvenlik, basketbol sahası, sinema, mescit, asansör gibi sosyal imkanlar mevcut. 


Inİstanbul Gala fiyatları lansmana özel olarak 320 bin TL'den başlıyor. 470 milyon dolar yatırım bedeline sahip projede teslimlerin 2018 yılının 2. yarısında yapılması öngörülüyor. 


İş GYO Inİstanbul Gala iletişim

Telefon : 444 72 21

Web: http://www.inistanbultopkapi.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön