29 / 04 / 2024

Innovia 2de 60 ay sıfır faizle! Taksitler taşındıktan sonra!

Innovia 2de 60 ay sıfır faizle! Taksitler taşındıktan sonra!

Yeşil İnşaat tarafından inşa edilen Innovia projesinin ikinci etabında 60 ay sıfır faizle vade kampanyası başlatıldı. Taksit ödemeleri taşındıktan sonra başlıyor…



Innovia 2’den evinizi seçin, taksitlerinizi evinize taşınınca ödemeye başlayın!  14 bin konutluk dev Innovia Projesi ve bugüne kadar hayata geçirdiği avantajlı kampanyalarıyla dikkat çeken Yeşil İnşaat projelerine hız kesmeden devam ediyor.

Innovia 2’den evinizi seçin, taksitlerinizi evinize taşınınca ödemeye başlayın… Üstelik 60 Ay-0 Faiz imkânı ve banka kredisine de ihtiyacınız yok…

Şu an satışta olan ve Haziran 2011’de teslim edilecek olan Innovia 2. Etap daireleri 60 ay, 0 faiz imkânı ile satın alabilirsiniz.

Yeşil İnşaat’ın dev projesi Innovia’nın ayrıcalıklarından yararlanan tüm ev sahipleri gibi siz de Innovia’da bir ev sahibi olabilirsiniz. Huzur ve konforun ön planda tutulduğu, her ayrıntının titizlikle düşünüldüğü, kaliteli bir yaşam sunan Innovia’dan ev sahibi olmak için vakit kaybetmeyin.

0212 414 08 00
www.yesilinsaat.com.tr
www.innovia.com.tr
[email protected]


Nagihan Arat/Emlakkulisi.com

Basında yer alan diğer haberler:

Konutta ‘önce taşın sonra ödemeye başlarsın’ dönemi
Yeşil İnşaat 14 bin konutluk Innovia projesinde bugüne kadar hayata geçirdiği kampanyalarına bir yenisini daha ekledi. Şirket, Innovia 2’den evini seçen müşterilerine taksitlerini evlerine taşıncaya kadar öteleme imkanı sunuyor.
Yeşin İnşaat’tan yapılan açıklamaya göre Innovia projesinin ikinci etabından konut alanlara ödeme kolaylığı sağlanıyor. Projeden konut alanlar, evlerinin taksitlerini ne zaman taşınırlarsa o zaman ödemeye başlıyor. 60 aya kadar 0 faiz imkânının olduğu projede Yeşil İnşaat, sattığı konutlara kendi bünyesinden finansal destek sağlıyor. Bu yolla projeden konut alanlar banka kredisine kullanmıyor. Ayrıca kişiye özel ödeme planları da hazırlanan projenin şu an satışta olan konutları Haziran 2011’de teslim edilecek.


Geri Dön