28 / 04 / 2024

İnnovia örnek daireler!

İnnovia örnek daireler!

Firma: Yeşil GYO

Proje: İnnovia 4.etap

İnnovia örnek daireler ile ilgili görselleri haberimizde bulabilirsiniz. Beylikdüzü İnnovia Evleri projesinin 4. etabında yeni konsept 1+1 daire tipleri 85 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor...




İstanbul'un Avrupa yakasında Beylikdüzü bölgesinde hayata geçiriliyor olan İnnovia Evleri projesi Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından inşa ediliyor. İnnovia örnek daireler ile ilgili bilgi vermeden önce projeden bahsedelim.


Beylikdüzü İnnovia Evleri projesi 4 etap olarak yükseliyor. Satış sürecinin devam ettiği  Yeşil GYO  İnnovia 4. etapta yeni konsept 1+1 daireler 85 bin liradan satılıyor. Beylikdüzü İnnovia 4. etapta teslimler 2014 yılı sonunda gerçekleştiriliyor.


Kendi bünyesinde banka kredisi ve faiz olmadan ödeme seçenekleri sunan Yeşil GYO, Premium Emlak Sistemi ile akıllı yatırım imkanı sunuyor. İnnovia Beylikdüzü satış ofisi ile 0212 414 08 00 numaralı telefonu arayarak görüşebilirsiniz.


İnnovia Evleri Beylikdüzü projesi içerisinde basketbol sahası, voleybol sahası, tenis kortu, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, kapalı otopark, sauna, fitness center, buhar odası, yüzme havuzu gibi olanaklar yer alıyor.



VİDEO: Bu haberle ilgili videoyu EMLAKKULİSİ.TV'de izlemek için tıklayın


İnnovia 4. etap Beylikdüzü nerede?

İnnovia 4.etap Beylikdüzü adres : Cumhuriyet Mahallesi, Hürriyet Caddesi, No:23 Beylikdüzü-İSTANBUL



İnnovia örnek daireler


İnnovia örnek daireler!


İnnovia örnek daireler


İnnovia örnek daireler!


İnnovia örnek daireler


İnnovia örnek daireler!


İnnovia 4 Beylikdüzü iletişim

Telefon : 0212 414 08 00

Web adresi : www.innovia.com.tr


projeye sor



Geri Dön