27 / 04 / 2024

İnnovia Suites iletişim!

İnnovia Suites iletişim!

Firma: Yeşil GYO

Proje: İnnovia Suites

İnnovia Suites iletişim numarası 0212 414 08 00 olarak hizmet veriyor. Beylikdüzü' nde yükselen İnnovia Suites projesinde yer alan otel konseptli dairelerin fiyatı 24 bin TL' den başlangıç gösteriyor...




İnnovia Suites Rezidans Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın bir projesi olarak hayata geçiriliyor.  İnnovia Suites  projesi İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde inşa ediliyor.


Türkiye'nin ilk otel konseptli rezidansı olarak tasarlanan İnnovia Suites projesinde 1+1 daire fiyatına 3+1 daire alma imkanı sunuluyor. Beylikdüzü İnnovia Suites iletişim numarası 0212 414 08 00 olarak hizmet veriyor.


Daire fiyatlarının 24 bin TL'den başladığı İnnovia Suites Beylikdüzü projesinde konut sahiplerine 2 kat daha fazla kira getirisi imkanı bulunuyor. İnnovia Suites Residence'ta daireler için esnek kullanım imkanı yer alıyor. 


Beylikdüzü İnnovia Suites Rezidans'ta 1 oda 1 salon daire fiyatına 3 oda 1 salon daire sahibi olmak mümkün. İnnovia Suites projesinde daireler 15'er günlük kullanıma uygun olarak satışa sunuluyor. İnnovia Suites projesinde yer alan daireler 24 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.


Atatürk Havalimanı’na 23 kilometre uzaklıkta bulunan Innovia Suites, yeni havalimanına 25 kilometre, İstanbul’a yeni bir vizyon katacak olan Kanal İstanbul Projesi’ne ise sadece 4 kilometre uzaklıkta bulunuyor. 


Beylikdüzü İnnovia Suites projesinde mağazalar, kafeler, restoranlar, açık ve kapalı havuzlar, spor salonları, spa, hamam ve saunalar gibi sosyal donatılar alıcılarını bekliyor.


İnnovia Suites resimleri!


İnnovia Suites iletişim!


 İnnovia Suites iletişim!


İnnovia Suites iletişim!


İnnovia Suites iletişim!

Telefon: 0212 414 08 00


İnnovia Suites iletişim!

Web Adresi: www.innoviasuites.com


Nagihan AKDAŞ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön