02 / 05 / 2024

İnnovia Suites projesi!

İnnovia Suites projesi!

Firma: Yeşil GYO

Proje: İnnovia Suites

Satış sürecinin devam ettiği İnnovia Suites projesi İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor. Otel konseptine sahip olan Beylikdüzü İnnovia Suites Konutlarında daire teslimlerin 2014 yılında yapılması planlanıyor...



1 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tipinde konut alternatiflerinin yer aldığı  İnnovia Suites  projesi lokasyon olarak İstanbul'un Beylikdüzü bölgesinde konumlandırılıyor. Satışların devam ettiği Beylikdüzü İnnovia Suites projesi  Yeşil GYO  tarafından hayata geçiriliyor.


Otel konseptli rezidans olma özelliği taşıyan Beylikdüzü İnnovia Suites Evlerinde bir çok ödeme planı seçeneği sunuluyor. İnnovia Suites satılık daire fiyatları bilgisinden önce projenin sosyal alanlarından bahsedelim.


İnnovia Suites projesi içerisinde kafeler, havuz, hamam, spor salonları ve sauna gibi donatılarda mevcut durumda. 2014 yılı içerisinde anahtar teslimleri gerçekleşecek olan Beylikdüzü İnnovia Suites Konutları tek blok halinde yükseliyor.


İnnovia Suites fiyat listesi kapsamında projede yer alan konutlar 24 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılara sunuluyor. Yeşil GYO İnnovia Suites Konutları lokasyon olarak Atatürk Havalimanı'na 23 kilometrekare uzaklıkta inşa ediliyor.


Beylikdüzü İnnovia Suites nerede?

İnnovia Suites Beylikdüzü adres: Cumhuriyet Mah. Hürriyet Cad. No:23 Beylikdüzü / İstanbul


İnnovia Suites Beylikdüzü ulaşım krokisi:

İnnovia Suites projesi!

İnnovia Suites Beylikdüzü iletişim :

Telefon: 0212 414 08 00

Web Adresi: www.innoviasuites.com

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön