28 / 04 / 2024

İnnovia Suites!

İnnovia Suites!

Firma: Yeşil GYO

Proje: İnnovia Suites

İnnovia Suites Rezidans projesi İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü bölgesinde Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından yaşama geçiriliyor. İnnovia Suites Beylikdüzü projesinde daire fiyatları 24 bin liradan başlıyor...



İnnovia Suites projesi Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzasıyla yükseliyor.  İnnovia Suites  İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü'nde konumlandırılıyor. Beylikdüzü İnnovia Suites Rezidans mağazalar, kafeler, restoranlar, açık ve kapalı havuzlar, spor salonları, spa, hamam ve saunalar gibi sosyal imkanları barındırıyor.

İnnovia Suites daire fiyatları!

İnnovia Suites fiyat kapsamında daire fiyatları 24 bin TL'den başlangıç gösteriyor. İnnovia Suites Beylikdüzü daire fiyatları bilgisi için İnnovia Suites satış ofisini arayabilirsiniz.

Türkiye'nin ilk otel konseptli rezidans projesi olan İnnovia Suites projesinde daireler 15'er günlük kullanıma uygun olarak satışa sunuluyor. İnnovia Suites projesinde konut sahiplerine 2 kat daha fazla kira getirisi sağlanıyor.

Yeşil GYO İnnovia Suites daire fiyatları!
Beylikdüzü İnnovia Suites daire fiyatları kapsamında  1 oda 1 salon daire fiyatına 3 oda 1 salon daire sahibi olunabiliyor.


Telefon: 0212 414 08 00
Web Adresi: www.innoviasuites.com
Çiğdem ALKAN/Emlakkulisi.com

projeye sor



Geri Dön