27 / 04 / 2024

Yeşil GYO İnnovia Suites fiyat listesi!

Yeşil GYO İnnovia Suites fiyat listesi!

Firma: Yeşil GYO

Proje: İnnovia Suites

Yeşil GYO İnnovia Suites fiyat listesi haberimizin içerisinde yer alıyor. Beylikdüzü İnnovia Suites projesi Türkiye'nin ilk otel konseptli rezidans projesi olma özelliğini taşıyor...




Tek blok olarak inşa edilen  İnnovia Suites  projesi İstanbul Beylikdüzü bölgesinde Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın imzasını taşıyor. İnnovia Suites Beylikdüzü ön satışları başladı. 


Ön talep sürecinde olan Yeşil GYO İnnovia Suites fiyat listesi haberimizin devamında yer alıyor. Beylikdüzü İnnovia Suites satılık rezidans daireler 15 günlük olarak dönemler halinde satılıyor.


Yeşil GYO İnnovia Suites projesi otel konseptine sahip olan rezidans bir projedir. 1 oda 1 salon fiyatı ile 3 oda 1 salon alma olanağının yer aldığı İnnovia Suites Beylikdüzü projesi 2 kat fazla garantili kira garantisi sunuyor.


Yeşil GYO İnnovia Suites fiyat listesi!


Yatırım amaçlı ön plana çıkan proje Yeşil GYO İnnovia Suites fiyat listesi 24 bin liradan başlayan fiyatlarla değişiyor. İnnovia Suites Beylikdüzü satış ofisi ile 0212 414 0 800 telefon numarasından görüşebilirsiniz.



Beylikdüzü İnnovia Suites iletişim bilgileri

Telefon: 0212 414 08 00

Web Adresi: www.innoviasuites.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön