04 / 05 / 2024

İnönü Stadı 9 ayda tamamlanacak!

İnönü Stadı 9 ayda tamamlanacak!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, stadı yaparak tarihe geçeceklerini söyledi, “Benim mesleğim inşaatçılık” diyerek iddiasını dile getiren Orman Önümüzdeki günlerde ihalenin de yapılacağını da sözlerine ekledi




Göreve gelir gelmez futbol takımından çok stat işleriyle uğraşan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, yeni stadın 2014 Ağustos’unda biteceği yönündeki sözlerinin arkasında olduğunu söyledi.


9 ay gibi kısa bir sürede koca stadın biteceğiyle ilgili kafalardaki soru işaretlerini dağıtmak isteyen Fikret Orman, “Böyle endişesi olanlar, stadın yıkılmayacağına inanan kişiler. O stat Ağustos ayında bitecek” diye konuştu.

Laf olsun diye ağustos ayını tarih göstermediklerini de sözlerine ekleyen Orman, “Benim mesleğim inşaatçılık. Stadı en son teknolojiyle inşa edeceğiz. Bütün planlarımız hazır. Herkes görecek o stat 9 ayda bitecek. Yönetim olarak o stadı bitirerek tarihe de geçmiş olacağız” ifadelerini kullandı.


Önümüzdeki günlerde ihalenin de yapılacağını belirten Orman, “Temel atma töreninden sonra işin en zor kısmını atlatmış olacağız. Bizim için yıkmak, yapmaktan daha zordu. İnşallah bir aksilik çıkmazsa taraftarımız yeni sezonda yeni evlerine geri dönecekler” açıklamasını yaptı.


Öte yandan Kasım sonunda temel atma töreni için hazırlıklara başlayan Beşiktaş Yönetimi, görkemli bir törenle stadın inşaatını başlatacak. Yeni stadın yapımı için Beşiktaş Yönetimine, büyük destek veren Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, stadın temel atma törenine katılarak ilk harcı atacak.



Milliyet



Geri Dön