29 / 04 / 2024

İnşaat Çalışanları Platformu Bakan Taner Yıldız'a destek verdi!

İnşaat Çalışanları Platformu Bakan Taner Yıldız'a destek verdi!

İnşaat Çalışanları Platformu Başkanı Abdullah Gülbahar, Soma'da yaşanan faciada Enerji ve Tabii Kaynakları Bakanı Taner Yıldız'ın üstün gayret gösterdiğini belirterek, "Bakanımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi...



İnşaat Çalışanları Platformu Başkanı Abdullah Gülbahar, Soma'da yaşanan faciada Enerji ve Tabii Kaynakları Bakanı Taner Yıldız'ın üstün gayret gösterdiğini belirterek, "İlk andan son güne kadar görevini en iyi şekilde ifa eden, ahirete intikal etmiş merhum kardeşlerimizin aileleriyle yakından ilgilenen Bakanımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.


Gülbahar, Melikgazi Belediyesi Eğitim Merkezi'nde düzenlediği basın toplantısında, Soma'da maden ocağında hayatını kaybeden işçilere Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır dilediğini söyledi.


Olayın faillerinin bir an önce en ağır şekilde cezalandırılmasını istediklerini ifade eden Gülbahar, kendilerinin de konunun takipçisi olacağını dile getirdi.


İnşaat sektörü çalışanları olarak Soma'da yaşananları yakından takip ettiklerini belirten Gülbahar, şöyle devam etti:


"Soma'da ilk andan son güne kadar görevini en iyi şekilde ifa eden, ahirete intikal etmiş merhum kardeşlerimizin aileleriyle yakından ilgilenen Bakanımız Taner Yıldız'a teşekkür ediyoruz. Bakanımız, kamuoyunun takdirini, övgüsünü almış, hatta muhalefetin bile bu süreçte üstün gayretlerinden dolayı teşekkürünü almıştır. Her şartta ne olursa olsun, platform olarak bakanımızın yanındayız."


Bir kısım çevrelerin, Bakan Yıldız'a saldırdığını savunan Gülbahar, "Malum çevrelerce yalan, dolan, iftiralarla en acımasız şekilde sayın Bakanımız Taner Yıldız'a saldırmaktadırlar. Tüm dost ve düşmanlar bilsinler ki sayın Bakanımızın yanındayız. Davası davamız, sıkıntısı sıkıntımız, düşmanı düşmanımızdır" ifadelerini kullandı.


AA


Geri Dön