16 / 05 / 2024

İnşaat Çalışanları Platformu taner yıldız destek

İnşaat Çalışanları Platformu taner yıldız destek

İnşaat Çalışanları Platformu Başkanı Abdullah Gülbahar, Soma'da yaşanan faciada Enerji ve Tabii Kaynakları Bakanı Taner Yıldız'ın üstün gayret gösterdiğini belirterek, "Bakanımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi...

Amerika sigorta şirketlerinde evden çalışmayı iptal etti! Çalışanlar isyanda!

Kaliforniya merkezli sigortacı Farmers Group'ta yaşanan CEO değişimi, "ofise dönüş" politikalarının uygulanmasını beraberinde getirdi. Uzaktan çalışma sözü verilmiş olan ve buna güvenerek evini taşıyan, arabasını satan çalışanlar, yeni yönetim kararına karşı isyan ettiler.

İşte Ramazan Bayramı’nda çalışanların hakları! Fazla mesai ücreti ne kadar? Arife günü çalışan fazla mesai alacak mı?

Ramazan Bayramı’na sayılı günler kalırken, çalışanlar da üç günlük bayram tatilini iple çekiyor. Bayramda çalışmak zorunda olanlar ise haklarını merak ediyor. Peki, köprü izni nedir? Fazla mesai ücreti ne kadar? Arife günü çalışanlar da fazla mesai ücreti alacak mı? Detaylar haberimizde….

Bayramdan önce zam müjdesi geldi! Çalışanların maaşlarına yüzde 85 zam!

Ramazan Bayramı öncesinde zam müjdesi geldi. Çalışanların maaşlarına yüzde 85 zam uygulanacak. İşte detaylar!

EYT'den emekli olan çalışanların maaşında müjde! Resmen daha yüksek maaş alacaklar! Hemen kontrol edin! 

EYT düzenlemesi kapsamında, emekli olup da çalışmaya devam edeceklerin maaşları sık sık merak konusu oluyor. EYT'den emekli olan çalışanların maaşında müjde! Resmen daha yüksek maaş alacaklar! Hemen kontrol edin!

Sigortalı çalışanlar dikkat! Hemen bu adımları izleyip sorgulayın! Sigorta ve prim günlerinde son dakika! 

Sigortalı çalışanlar dikkat! Hemen bu adımları izleyip sorgulayın! Sigorta ve prim günlerinde son dakika! 

Vaviran İnşaat Alüminyum Proje Yönetimi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Vaviran İnşaat Alüminyum Proje Yönetimi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İslam Atay tarafından kuruldu.

Sağlık çalışanları borç batağında yaşıyor! 10 sağlıkçının 8’i borçlu!

14 Mart Tıp Bayramı yaklaşırken, yapılan bir anket, sağlık çalışanlarının içinde bulunduğu acı tabloyu ortaya koydu. İnsan sağlığı gibi çok önemli bir alanda çalışan, pandemi, deprem gibi en zor günlerde görev üstlenen sağlık çalışanlarının büyük bir kısmı borç içinde yaşıyor.

Deprem sonrası çalışanların yüzde 30’u fabrikalara döndü! Toparlanma 2 yıl sürebilir!

Kahramanmaraş ve Hatay merkezli depremler, 11 kentte özellikle tekstil sanayisi üzerinde de yıkıcı etkiler yarattı. Çalışanların dönmeye başladığı sektör, iki seneyi bulacak toparlanma için kredi desteği istiyor.

Çalışanlar dikkat! İşte daha yüksek emekli aylığı alabilmeniz için yapmanız gereken her şey!

Emekli olunduğunda alınacak emekli maaşının miktarını belirlemek çalışanların elinde bulunuyor. Daha yüksek emekli aylığı almanın yolları nelerdir? Emekli aylığı nasıl yükseltilir? İşte detaylar...

Deprem bölgesinde çalışanların maaşını devlet ödeyecek! Kim ne kadar maaş alacak?

Deprem felaketi nedeniyle bölgede hasar alan birçok işletme faaliyetini durdurmak zorunda kalırken, bu işyerlerinde çalışanların maaşları devlet tarafından ödenecek. Pandemi dönemindeki kısa çalışma ödeneği, depremle birlikte tekrar geri dönerken, kim ne kadar alacak sorusunun cevabı da netleşti.

Özel sektörde maaş zammı ne kadar olacak? En çok artış bu sektörde yapılacak! Çalışanlar hemen bakın! 

Öğretmen, doktor, hemşire, polis, avukat, mühendis gibi kamu çalışanlarının maaşlarına yapılan bu zamlardan sonra, “Özel sektöre maaş zammı gelecek mi, ne kadar?” sorusunun yanıtı merakla araştırılmaya başlandı. Peki özel sektörde maaş zammı ne kadar olacak? En çok artış bu sektörde olacak! Çalışanl

Çalışanlar dikkat! Bunu yaparsanız maaşlarınız misliyle geri alınacak! Emeklilik hayali kabusa dönüyor!

Milyonlarca çalışanın hayali emekli olmak. Emekli hayali kuran çalışanların dikkat etmesi gereken şartlar bulunmakta. Bir hata sonucu emeklilik hayaliniz suya düşebilir. Hata yüzünden prim günleri iptal edilebilir hatta dolandırıcılık işin içine girerse sigortanız iptal edilebilir. İşte ayrıntılar.

Asgari ücrette ara zam bombası! 2023 asgari ücrete ikinci zam yapılacak mı? Çalışanlar hemen göz atın!

Asgari ücretle çalışan milyonlarca kişiyi heyecanlandıran bir iddia gündeme geldi. Asgari ücrette ara zam bombası! 2023 asgari ücrete ikinci zam yapılacak mı? Çalışanlar hemen göz atın!

İnşaat Çalışanları Platformu taner yıldız destek Haberi

İnşaat Çalışanları Platformu taner yıldız destek

İnşaat Çalışanları Platformu Başkanı Abdullah Gülbahar, Soma'da yaşanan faciada Enerji ve Tabii Kaynakları Bakanı Taner Yıldız'ın üstün gayret gösterdiğini belirterek, "İlk andan son güne kadar görevini en iyi şekilde ifa eden, ahirete intikal etmiş merhum kardeşlerimizin aileleriyle yakından ilgilenen Bakanımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.


Gülbahar, Melikgazi Belediyesi Eğitim Merkezi'nde düzenlediği basın toplantısında, Soma'da maden ocağında hayatını kaybeden işçilere Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır dilediğini söyledi.


Olayın faillerinin bir an önce en ağır şekilde cezalandırılmasını istediklerini ifade eden Gülbahar, kendilerinin de konunun takipçisi olacağını dile getirdi.


İnşaat sektörü çalışanları olarak Soma'da yaşananları yakından takip ettiklerini belirten Gülbahar, şöyle devam etti:


"Soma'da ilk andan son güne kadar görevini en iyi şekilde ifa eden, ahirete intikal etmiş merhum kardeşlerimizin aileleriyle yakından ilgilenen Bakanımız Taner Yıldız'a teşekkür ediyoruz. Bakanımız,...