07 / 05 / 2024

İnşaat firmaları bayramda da tatil yapmıyor!

İnşaat firmaları bayramda da tatil yapmıyor!

Bugün gazetesi yazarı Emine Açar, Ramazan Bayramı’nı fırsat bilen inşaat firmalarının özel kampanyalar düzenleyerek satış ofislerini bayram boyunca açık tutacak olmalarını bugünkü yazısında konu aldı...




İnşaat firmalarında bu bayram da tatil yok. Birbirinden değişik kampanyalar düzenleyen firmalar, satış grafiğini artırmak için çoktan kolları sıvadı. Aydınlı, Metal Yapı Konut, Arke ve Vizyonlife ortaklığının  TOKİ  işbirliğiyle, Florya’da inşa ettiği Koru Florya, evlerinde yüzde 1 KDV avantajlı daireler 60 ay 0 faizli ödeme seçenekleriyle satılıyor.


Projenin satışı için ofis bayramın 2. ve 3. günü açık kalacak. Projede 3+1’den 7+2’ye kadar 52 farklı tipte daire seçeneklerinin olduğu 298 konut bulunuyor. Bayramın 2. ve 3. günlerinde ziyaretçiler için kapılarını açık tutan bir diğer firma Demir İnşaat olarak dikkat çekiyor. Şirket “yüzde 10 peşinatla daire sahibi olun” sloganıyla tüketicileri ev sahibi olmaya davet ediyor.


Ev alana tatil bedava


Uran Holding,  Ankara  Yenimahalle’de inşaatına başlanan Royal Plus Konutları’ndan daire alanları Antalya Side’de ailecek bir hafta 5 yıldızlı tatile gönderiyor. Bugüne kadar 200 aileyi bu yöntemle tatile gönderdiklerini belirten Yönetim Kurulu Üyesi Arcan Uran, “Kampanya 31 Agustos 2013 tarihine kadar sürecek” dedi.


5 farklı ödeme planı


Başarır İnşaat Helenium Garden projesine özel düzenlediği ve içinde yüzde 1 peşinat seçeneğinin de olduğu 5 farklı ödeme seçeneği ile bayramda ev satmayı planlıyor. 11 bin metrekare arazi üzerinde yükselen projede toplam 4 blok ve 280 daire yer alıyor. Stüdyo ila 3+1 arasında değişen ve 40 metrekareden başlayıp 153 metrekareye kadar uzanan daire seçeneklerinin yer aldığı Helenium Garden’da fiyatlar 139 bin liradan başlıyor.


Peşinatı sıfırladı


Kuzu Grup, Emlak Konut GYO işbirliği ile Bahçeşehir 2’nci Bölgede hayata geçirdiği Spradon Vadi’de ev sahibi olmak isteyenlere yüzde 100 kredi imkanı sunuyor. Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, sınırlı sayıda daire kalan Spradon Vadi de ev sahibi olmak isteyenlerin elini çabuk tutmalarını önerdi. 1037’si 1 adet ticari üniteden oluşacak. 28 ve 30 katlı iki kulenin yanı sıra 5 tane de 9 ve 12 katlı blokların bulunacağı projenin son teslim tarihi Ocak 2014. Toplam yatırım değeri 250 milyon lira olarak veriliyor. Daire fiyatları 178 bin liradan başlıyor.


Taksitler 1.418 lira


Eviya Gayrimenkul tarafından İstanbul Sancaktepe’de inşa edilen Ege Boyu’nda kalan son 30 daire için özel ödeme planı çıkartıldı. Projede fiyatlar 163 bin 270 liradan, peşinatlar 7 bin 184 liradan, taksitler ise 1.418 liradan başlıyor. Yükseklikleri 1 ila 12 kat arasında değişen 17 bloktan meydana gelen site 114 bin 390 metrekare inşaat alanına sahip bulunuyor. Stüdyo, 1+1, 2+1,3+1 ve 4+1 olmak üzere toplam 644 konuttan oluşan projede ilk etap teslimlerinin Haziran 2014, ikinci etap teslimlerinin Ekim 2014’te yapılması planlanıyor.


3’üncü gün kapılarını açacak


İstanbul Halkalı’da Bosphorus City başta olmak üzere İstanbul, Ankara ve Bursa’da pek çok projeye imza atan Sinpaş GYO, tüm projelerinin satış ofislerini bayramın üçüncü gününden itibaren açık bulunduracak. Bosphorus City, Ümraniye’de Aquacity ve Bursa Modern gibi projelerinde Anahtar Kart sahiplerine birbirinden özel şovlar hazırlayarak Ramazan eğlencelerini meydanlara taşıyan şirket, böylece bayram coşkusunu da müşterileriyle paylaşacak.



Bugün / Emine Açar


Geri Dön