02 / 05 / 2024

İnşaat projeleri 3 boyutlu olarak sergilenecek!

İnşaat projeleri 3 boyutlu olarak sergilenecek!

Türk ekonomisinin lokomotif sektörlerinden olan inşaat, 3 boyutlu tanıtıma yöneldi. Şu anda aralarında 800'ü aşkın firma projelerini 3 boyutlu olarak sergilemeye başladı. 3DKonut.com'da, 3 boyutlu proje sayfası bulunuyor...



Türk ekonomisinin lokomotif sektörlerinden olan inşaat, 3 boyutlu tanıtıma yöneldi. Şu anda aralarında 800'ü aşkın firma projelerini 3 boyutlu olarak sergilemeye başladı.
Kullanıcılarına sunduğu proje sayısını yıl sonuna kadar 2 bine çıkarmayı amaçlayan 3DKonut.com'da, her firmanın projelerini detaylı olarak tanıtabildiği ve yönetiminin tamamen kendisinde olduğu 3 boyutlu proje sayfası bulunuyor.
Burada; projenin Google Earth üzerindeki 3 boyutlu görüntüsü ile birlikte; proje hakkında genel bilgi, kat ve vaziyet planlan, daire tipleri, mimari bilgileri, projeye ait iç, dış mekan ve şantiye görselleri, projenin tanıtım videosu, katalogu, teknik şartnamesi, fiyat listeleri, satış ofisi iletişim bilgileri, projeye yalan yerlerin neler olduğu ve yapımını gerçekleştiren firma hakkında bilgiye de yer veriliyor.
Devam eden veya yapımı bitip satışa çıkan projeye sahip her inşaat firması, 3DKonut.com'a ücretsiz üye olarak, kendisine ait 3 boyutlu proje ve firma sayfasını hemen kullanmaya başlayabiliyor.

Yeni Şafak

Geri Dön