06 / 05 / 2024

İnşaat sektörünün kalbi TİMCO Sokak'ta atacak!

İnşaat sektörünün kalbi TİMCO Sokak'ta atacak!

BAŞKENTTE özel sektörün, dekorasyon ve inşaat malzemeleri sektörüne yönelik dev yatırımlarından biri olarak hayata geçirdiği TİMCO Sokak'ta kiralamalar başladı. İnşaat sektörünün kalbi TİMCO Sokak'ta atacak...



BAŞKENTTE özel sektörün, dekorasyon ve inşaat malzemeleri sektörüne yönelik dev yatırımlarından biri olarak hayata geçirdiği TİMCO Sokak'ta kiralamalar başladı. 


Türk Lirası üe kiralama yapılacak ilk konsept AVM olacak TİMCO Sokak'ta yer alacak her biri 485 metrekare olan 256 dükkan, mayıstan itibaren kapısını müşterilerine açacak. 


TİMCO Başkanı Yusuf Yıldırım, 2 bin araç kapasiteli otopark, geniş bulvarlar, yan yana sıralanmış 4'er katiı dükkanlardan oluşan TİMCO Sokak'ta, inşaat ve dekorasyon dünyasındaki lider markalan, evini ya da işyerini yenilemek isteyen son kullanıcılar ve buluşturmayı hedeflediklerini belirtti. 


Yeni konsept TİMCO Sokak projesini, Ankara'nın alışveriş alışkanlıklarından ilham alarak farklı ve yepyeni bir konseptle oluşturduklannın altını çizen Yıldırım, şunları söyledi: "TİMCO Sokak, hem Ankaralının alışkın olduğu, özlemini duyduğu sokakta alışveriş kültürünü, nostaljisini yeniden yaşatacak hem de yapı marketlerinin yetersiz kaldığı, mimarlık ve akredite usta hizmetlerini de sağlayarak, bir adım öne geçecek." 


Star Ankara 


Geri Dön