10 / 05 / 2024

TİMCO Sokak

TİMCO Sokak

ANKARA Ankara'da 256 yapı dekorasyon markasını yatay bir AVM'de toplayan TİMCO Sokak mayısta açılıyor.Toplam 150 bin metrekare alan üzerine kurulu TİMCO Sokak'ta alışveriş için 50 bin metrekare alan ayrılmış durumda...

TİMCO Sokak’ta hedef 1 milyarlık ciro!

Başkentin yeni ticaret merkezi Anadolu Bulvarı üzerinde dekorasyon ve inşaat malzemeleri sektörünün liderlerini buluşturacak TİMCO Sokak’ta yıllık 1 milyar liralık ciro hedefleniyor. TİMCO Sokak’ta 256 dükkan mayıs ayında kapılarını açacak...

TİMCO Sokak’ta inşaat bitti, dükkanlar kiralanıyor!

Başkent’in yeni ticaret rotası olan Anadolu Bulvarı üzerinde, dekorasyon ve inşaat malzemeleri sektörünün lider markalarını bir araya getirecek TİMCO Sokak’ta inşaat çalışmaları tamamlandı, kiralamalar başladı...

İnşaat sektörünün kalbi TİMCO Sokak'ta atacak!

BAŞKENTTE özel sektörün, dekorasyon ve inşaat malzemeleri sektörüne yönelik dev yatırımlarından biri olarak hayata geçirdiği TİMCO Sokak'ta kiralamalar başladı. İnşaat sektörünün kalbi TİMCO Sokak'ta atacak...

Dekorasyon ve inşaat malzemeleri sektörünün kalbi, Mayıs'tan itibaren TİMCO Sokak'ta atacak!

Türk Lirası ile kiralama yapılacak ilk konsept AVM olacak TİMCO Sokak’ta yer alacak her biri 485 metrekare olan 256 dükkan, mayıs ayından itibaren kapılarını müşterilerine açacak...

Ataşehir’in imar sorununu yakından takip ediyorum!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal Sokak İftarı’nda Ataşehirlilerle oruç açtı. Uysal, “Ataşehir’in imar sorununu yakından takip ediyorum” dedi.

Zile Amasya Caddesi'nde sokak sağlıklaştırma çalışmaları başladı!

Zile Belediyesi tarafından hazırlanan ‘’Amasya Caddesi Sokak Sağlıklaştırması’’ projesi kapsamında 17 konakta cephe sağlıklaştırma çalışması yapılacak.

Manisa Şehzadeler'de sokak sağlıklaştırma çalışmaları başladı!

Yenileme çalışmalarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Şehzadeler İlçesi Çarşı Mahallesi'nde Sokak sağlıklaştırma çalışması başlattı

Afyon'da sokak sağlıklaştırma çalışmaları başlıyor!

Afyonkarahisar merkez kentsel sit alanı içerisinde kalan yerlerde tarihi dokuya uygun olarak sokak sağlıklaştırma ve cephe iyileştirme çalışmaları başlıyor.

Sur Yanık Çarşı'daki 400 iş yeri yenileniyor!

Diyarbakır Sur Yanık Çarşı'daki 400 iş yeri, Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca yürütülen "Sokak Sağlıklaştırma Projesi" kapsamında tarihi dokuya uygun yenileniyor.

Fatih Muhtar Osman Güven Parkı yenileniyor!

Yavuz Sultan Selim Mahallesi Dinibütün Sokak’ta yer alan Muhtar Osman Güven Parkı çevre halkından gelen talepler sonucunda yenilenecek.

İngiliz sokak sanatçısı Banksy konsept otel açtı!

Gizlice yaptığı duvar resimleriyle dünyanın tanıdığı İngiliz sokak sanatçısı Banksy, Filistin'in Batı Şeria bölgesinde "konsept" otel açtı.

İzmit Kapanca Sokak'ta sağlıklaştırma çalışmaları başlıyor!

İzmit Belediyesi'nden verilen bilgiye göre, Akçakoca Mahallesi’nde yer alan Kapanca Sokak’taki sağlıklaştırma çalışması Şubat sonuna kadar tamamlanmış olacak.

Manisa'daki sokak sağlıklaştırma çalışmalarında 2. etap başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından 1. Anafartalar Mahallesi ile Çarşı Bulvarı arasındaki 9 ada 130 parselde yürütülen sokak sağlıklaştırma çalışmalarının 2’nci etabı gerçekleştiriliyor.

Ödemiş Taşpazar'da sokak sağlıklaştırma çalışmaları başladı!

Birgi'de Taşpazar sokak sağlıklaştırması çalışmalarını inceleyen Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, bölgenin yeniden ayağa kaldırılacağını söyledi.

Ambarlı Badem Sokak kaçak döküm sahasına dönüştürüldü!

Avcılar Ambarlı Mahallesi Badem Sokak kaçak döküm sahasına dönüştürüldü. Belediyenin döküme engel olmak yerine hafriyat dökülen alanın düzenlemesini yapması ise skandal olarak yorumlandı.

Ödemiş Birgi'de sokak sağlıklaştırma çalışmaları başladı!

Ödemiş Belediyesi kentin tarihi ve doğa güzelliklerini korumak ve gelecek nesillere aktarmak amacıyla yürüttüğü çalışmalar kapsamında uyguladığı Birgi Taşpazarı sokak sağlıklaştırma çalışmaları devam ediyor.

Gaziantep'te sokak sağlıklaştırma çalışmaları tamamlandı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, tarihi Seferpaşa ve Düğmeci mahallelerinde sokak sağlıklaştırma çalışmalarını tamamladı.

TİMCO Sokak Haberi

TİMCO Sokak

ANKARA Ankara'da 256 yapı dekorasyon markasını yatay bir AVM'de toplayan TİMCO Sokak mayısta açılıyor. Başta Ankara olmak üzere bölgenin yapı malzemeleri ve dekorasyon anlamında cazibe merkezi olması beklenen TİMCO'nun yönetim faaliyetlerini yürüten AKG Statu'nun kurucu ortaklarından Koksal Ünal, tüketicilerin diğer AVM'lerde olmayan 'pazarlık' yöntemini burada kullanabileceklerini söyledi.Toplam 150 bin metrekare alan üzerine kurulu TİMCO Sokak'ta alışveriş için 50 bin metrekare alan ayrılmış durumda. 


TİMCO Sokak'ın iş geliştirme, proje yönetimi ve kiralama çalışmalarını yürüten AKG Statu'nun kurucu ortaklarından Koksal Ünal, Ankara'nın yeni ticaret merkezi Anadolu Bulvarı üzerinde hayata geçirilen projenin, gerek kiracılarına gerekse kurumsal ve bireysel müşterilerine birçok yenilik sunacağını belirtti. 


Güvenlik, otopark, temizlik sorunlarının ortadan kalktığı nitelikli bir alışveriş alanı projesi geliştirdiklerini kaydeden Ünal, "Ankara'nın yapı malzemeleri sektörünün en eski ve...