29 / 04 / 2024

TİMCO Sokak Mayıs'ta açılıyor!

TİMCO Sokak Mayıs'ta açılıyor!

ANKARA Ankara'da 256 yapı dekorasyon markasını yatay bir AVM'de toplayan TİMCO Sokak mayısta açılıyor.Toplam 150 bin metrekare alan üzerine kurulu TİMCO Sokak'ta alışveriş için 50 bin metrekare alan ayrılmış durumda...



ANKARA Ankara'da 256 yapı dekorasyon markasını yatay bir AVM'de toplayan TİMCO Sokak mayısta açılıyor. Başta  Ankara  olmak üzere bölgenin yapı malzemeleri ve dekorasyon anlamında cazibe merkezi olması beklenen TİMCO'nun yönetim faaliyetlerini yürüten AKG Statu'nun kurucu ortaklarından Koksal Ünal, tüketicilerin diğer AVM'lerde olmayan 'pazarlık' yöntemini burada kullanabileceklerini söyledi.Toplam 150 bin metrekare alan üzerine kurulu TİMCO Sokak'ta alışveriş için 50 bin metrekare alan ayrılmış durumda. 


TİMCO Sokak'ın iş geliştirme, proje yönetimi ve kiralama çalışmalarını yürüten AKG Statu'nun kurucu ortaklarından Koksal Ünal, Ankara'nın yeni ticaret merkezi Anadolu Bulvarı üzerinde hayata geçirilen projenin, gerek kiracılarına gerekse kurumsal ve bireysel müşterilerine birçok yenilik sunacağını belirtti. 


Güvenlik, otopark, temizlik sorunlarının ortadan kalktığı nitelikli bir alışveriş alanı projesi geliştirdiklerini kaydeden Ünal, "Ankara'nın yapı malzemeleri sektörünün en eski ve önemli merkezi olan Rüzgarlı Sokak'ta Türkiye çapında hatta uluslarası alanda markalaşmış firmalarımızın bölge müdürlükleri bulunuyordu. Bunların birçoğu artık TİMCO Sokak'ta faaliyet gösterecek. TİMCO Sokak'ta 256 dükkanında birçok markayı bir araya getirerek öncelikle güvenli, konforlu ve itibarlı bir alışveriş alam oluşturduk" dedi. 


İnşaat sektörüne paralel olarak yapı dekorasyon sektörünün nicelik olarak hızlı gelişimine dikkati çeken Ünal, "Türkiye'dfe fertik insanlar tüm ömürlerini aynı evde geçirmiyor. Bir evde oturma süresi ortalama 5 yıl. Bu sürenin sonunda yeni gelişen bölgelerde Alışverişteki pazarlık kültürünün AVM'ler ve yapı marketlerde uygulanamadığına dikkati çeken Koksal Ünal, TİMCO Sokak projesinde bu sıkıntının da dikkate alındığını vurgulayarak, konsepttş» pazarlığa da yer verildiğini anlattı. 

Koksal Ünal şöyle devam etti: "Biz Türk insanı olarak aradığımız her şeyin bir noktada olmasını istiyoruz. Bununla birlikte girdiğimiz dükkanda işi bilen ve anlayan birilerinin varlığı ve pazarlık konusunu da aslında çok önemsiyoruz. Yapı marketlerde bu tarz bir kültür yok. TİMCO Sokak'a gelen insanlar en azından bir küsüratın ikram edildiği bir ilgiyi görecek. Herkes kendi dükkanında kendi işini yaptığı için müşteriyle de yaptıkları işe satın alma ve kiralama yapıyorlar. 

İşte TİMCO Sokak, bu değişimi yapmak isteyenlerin seramikten perdeye, mutfak dolabından banyo aksesuarına tornavidaya kadar her şeyi bulabileceği bir proje olarak geliştirildi" bilgisini verdi. 

50 bin metrekere açık alanda "usta garantili" alışveriş TİMCO Sokak projesinin 150 bin metrekare kapalı alana sahip olduğunu sözlerine ekleyen Ünal, "AVM'lerin içinde belirli bir sıcaklık ve havalandırma ortamında yapılan alışverişten tüketiciler artık yavaş yavaş doyma noktasına geldi. TİMCO Sokak'ta 2 bin araçlık kapalı, bin araçlık açık otoparkımız bulunuyor. Yiyecek içecek ve finans olmak üzere sadece 2 sektöre ayırdığımız 8 işyerimiz var. Bunun dışındaki dükkanların tamamı ev dekorasyonu ve iç mimarı üzerine. TİMCO Sokak'ta herhangi bir mağazadan alınan bir ürünün uygulamasının yine TİMCO Sokak güvencesi ile gerçekleştirilmesini de sağlayacağız. Her yapı malzemesinin ustası ayrıdır. Bizim garanti ettiğimiz ustalarımız, bedeli ödenmek koşuluyla uygulama desteği verecek" ifadelerini kullandı. 


 Kısacası toptan ya da perakende tüm yapı, inşaat ve dekorasyon çözümlerini 150 bin metrekarelik tek bir merkezde toplayarak itibarlı markaların ürünlerini son kullanıcılara, en iyi fiyat garantisi ile sunmayı hedefliyoruz." 


Dünya Gazetesi 


Geri Dön